یکشنبه, فوریه 5, 2023
بلاگ تخصصی و جامع PCMFa بروکر
  • تحلیل‌گر شو
    • تحلیل سنتیمتال
    • تحلیل فاندامنتال
    • تحلیل تکنیکال
      • اندیکاتورها
      • الگوها
      • کندل ژاپنی
      • متفرقه
  • بازارهای مالی
    • فارکس
      • جفت ارزها
    • ابزارهای معاملاتی
    • ربات تریدر
    • کریپتو (Crypto)
    • متفرقه
  • اخبار و تحلیل‌ها
  • دانشگاه تریدری
  • تقویم اقتصادی
  • آموزش رایگان فارکس
  • اصطلاحات رمزارز (جامع)
بازگشت به بروکر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تحلیل‌گر شو
    • تحلیل سنتیمتال
    • تحلیل فاندامنتال
    • تحلیل تکنیکال
      • اندیکاتورها
      • الگوها
      • کندل ژاپنی
      • متفرقه
  • بازارهای مالی
    • فارکس
      • جفت ارزها
    • ابزارهای معاملاتی
    • ربات تریدر
    • کریپتو (Crypto)
    • متفرقه
  • اخبار و تحلیل‌ها
  • دانشگاه تریدری
  • تقویم اقتصادی
  • آموزش رایگان فارکس
  • اصطلاحات رمزارز (جامع)
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بلاگ تخصصی و جامع PCMFa بروکر
Home کریپتو (Crypto)

آینده ارز کامپاند compound و بررسی نحوه عملکرد ارز دیجیتال comp و سیستم وام دهی آن

در کریپتو (Crypto)
مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه
2
A A
0
آینده ارز کامپاند
2
اشتراک گذاری ها
11
بازدیدها
اشتراک گذاری

آینده ارز کامپاند چگونه است؟ آیا ارز دیجیتال comp ارز آینده داری است؟ کامپاند یکی از ارزهای دیجیتال محبوب در بازار DeFi است. DeFi یا decentralized finance بازار سیستم‌های مالی غیرمتمرکز است که در بستر بلاک چین فعالیت می‌کنند. پروتکل کامپاند تلاش دارد تا یک سیستم غیرمتمرکز وام دهی را در بستر اتریوم ایجاد کند. در این مقاله قصد داریم تا به بررسی ارز کامپاند و آینده آن بپردازیم.

بیانه‌ی سلب مسئولیت

کاربران گرامی، مطالب درج شده در این مقاله براساس تحقیق و تالیف نویسنده می باشد. با این حال، مسئولیت بررسی دقیق‌تر و صحت مطلب و موارد ذکر شده، بر عهده شماست و بروکر PCM تضمینی بر این موضوع ندارد.

کامپاند (compound) چیست؟

در بازار DeFi، کاربران تمایل دارند که به شکل غیرمتمرکز وام دریافت کنند و یا با قرض دادن پول خود به کاربران دیگر به عنوان وام، از سود بهره دارایی خود استفاده کنند. در شبکه بلاک چین میزان نرخ بهره سپرده‌گذاری‌ها و نرخ سود وام‌ها باید به صورت غیرمتمرکز و بر اساس عرضه و تقاضا مشخص شود. کامپاند یا compound یک پلتفرم غیرمتمرکز است که با کمک تکنولوژی بلاک چین توانسته است بستری برای دریافت وام و وام دهی ایجاد کند.

پلتفرم کامپاند (compound) در بستر شبکه اتریوم فعالیت می‌کند و از دارایی‌هایی مانند اتر و توکن های شبکه ERC-20 پشتیبانی می‌کند. کاربران می‌توانند دارایی‌های دیجیتال خود را وارد استخرهای شبکه کامپاند کنند و در عوض توکن‌های شبکه کامپاند را دریافت کنند. این توکن‌ها cToken نام دارند که نماینده دارایی‌های افراد در استخرهای نقدینگی پروتکل کامپاند هستند.

کامپاند (compound) چیست؟

در واقع کاربرانی که قصد سپرده گذاری در پلتفرم کامپاند را دارند، با قرارگیری دارایی‌های خود در استخرهای کامپاند، توکن cToken دریافت می‌کنند. cToken ها توکن‌های مبتی بر شبکه ERC-20 هستند. کاربران هر زمانی که تمایل داشته باشند می‌توانند توکن‌های شبکه کامپاند را فروخته و دارایی‌های خود را بازگردانند. پلتفرم کامپاند مورد حمایت کوین بیس (COINBASE) قرار دارد.

کوین بیس از ابتدای ایجاد پروژه کامپاند از این پروژه حمایت و حدود 8 میلیون دلار در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده است. کاربران در شبکه کامپاند (compound) امکان ارائه طرح‌های پشنهادی برای شبکه را دارند. کاربران باید طرح‌های خود را به صورت کد ارائه دهند. تاکنون طرح‌هایی مانند اضافه کردن ارزهای دیجیتال جدید به شبکه، تغییر پروتکل، ارتقاء توکن‌های شبکه و غیره مورد بررسی قرار گرفته است.

شبکه کامپاند (compound)

وظیفه توکن cToken در شبکه کامپاند

کاربران برای کسب سود از شبکه کامپاند؛ باید دارایی‌های دیجیتال خود را در قرارداد هوشمند این شبکه قفل کنند. قراردادهای هوشمند پلتفرم کامپاند بعد از قفل شدن دارایی کاربر، توکن cToken را برای آن ایجاد می‌کنند.

این توکن‌ها به کاربر اجازه می‌دهد تا با گذشت زمان، کسب سود کنند و از آن به عنوان وثیقه برای وام گیری در پلتفرم کامپاند استفاده کنند. توکن‌های cToken به صورت مداوم به کاربران سود پرداخت نمی‌کنند. در واقع این توکن‌ها به عنوان نماینده‌ای از سهم دارایی کاربران در استخر وام دهی شبکه کامپاند هستند و ارزش آن‌ها بر حسب عرضه و تقاضای وام گیرندگان تغییر می‌کند.

آینده ارز دیجیتال REN برای سرمایه گذاری + پیش بینی قیمت

مشاهده مقاله

نحوه عملکرد ارز کامپاند

پلتفرم کامپاند یک استخر پول را توسط دارایی کاربران ایجاد می‌کند. کاربران با ایجاد سپرده‌گذاری در این پلتفرم نقدینگی استخرهای کامپاند را تامین می‌کنند. این نقدینگی به کاربران دیگر به صورت وام قرض داده می‌شود و به ازای آن بهره دریافت می‌شود.

بهره بر حسب سهم هر تامین کننده نقدینگی، بین کاربران تقسیم می‌شود. نرخ سود بر حسب میزان عرضه و تقاضای موجود در پلتفرم کامپاند تعیین می‌شود. در این فرآیند نهاد ثالثی درگیر نیست و وام دهندگان و وام گیرندگان با قراردادهای هوشمند پروتکل کامپاند سر و کار دارند.

کامپاند از رمزارزهای محدودی برای پرداخت وام استفاده می‌کند که عرضه و تقاضای هرکدام از آن‌ها در قراردادهای هوشمند جداگانه محاسبه می‌شود. این رمز ارزها شامل اتر، WBTC، دای، آگور، 0x، تتر و BAT می‌باشد. وام دهندگان در واقع افرادی هستند که با ایجاد سپرده گذاری و انتقال توکن‌های پشتیبانی شده به استخرهای کامپاند، می‌توانند کسب سود کنند.

در مقابل وام گیرندگان کسانی هستند که وثیقه‌ای بر مبنای توکن‌های پشتیبانی شده شبکه کامپاند را در پلتفرم کامپاند ارسال می‌کنند و برحسب آن می‌توانند وام دریافت کنند. پلتفرم کامپاند به وام دهندگان، بر اساس میزان cToken موجود در کیف پول آن‌ها، ارز دیجیتال comp پاداش می‌دهد. این پاداش دریافت همان نرخ سود است.

نحوه عملکرد کامپاند

توسعه دهندگان ارز کامپاند

از پارامترهای اصلی برای بررسی یک پروژه ارز دیجیتال، بررسی سوابق و رزومه توسعه دهندگان آن پروژه است. تیم توسعه کامپاند رزومه مناسبی دارد که تلاش دارند بازارهای مالی غیرمتمرکز یا DeFi را توسعه دهند. مدیر عامل پلتفرم کامپاند، رابرت لشنر (Robert leshner) است که یک اقتصاددان و تحلیلگر مالی برجسته به حساب می‌آید.

رابرت لشنر علاوه بر پروژه کامپاند، بنیان‌گذار دو استارت آپ دیگر در حوزه نرم افزار است. به گفته رابرت لشنر، پروژه کامپاند تلاش دارد تا پول‌‎های ذخیره در کیف پول‌های کاربران که در جایی سرمایه‌گذاری نشده‌اند و به نوعی پول رها شده محسوب می‌شوند، وارد پروتکل کامپاند شده و با ایجاد یک استخر نقدینگی بزرگ بتواند سیستم وام دهی غیرمتمرکزی را اجرا کند.

جفری هیز (Geoffrey hayes) مدیر فناوری پلتفرم کامپاند است که همانند رابرت لشنر، بنیان‌گذار دو استارت آپ دیگر نیز می‌باشد. رابرت لشنر و جفری هیز تا قبل از شروع پروژه کامپاند در توسعه Postmates، پلتفرمی بزرگ برای سفارش آنلاین غذا، فعالیت می‌کردند. توری اتسیتی (Torrey Atcitty) مسئول توسعه اپلیکیشن کامپاند است و در توسعه رابط کاربری پروتکل کامپاند در موبایل فعالیت می‌کند.

توسعه دهندگان کامپاند

اهداف ارز کامپاند

پروژه کامپاند دارای نقشه راه یا road map مشخصی نیست. اهداف موجود در این پروژه توسط مدیر عامل کامپاند بیان شده است. رابرت لشنر در گزارشی در سال 2019 ابزار کرد که تمامی اهداف پروژه کامپاند محقق شده است. وی اهداف اصلی پروژه کامپاند را موارد زیر بیان کرد:

1. فراهم کردن پشتیبانی مناسب برای دارایی‌های دیجیتال

2. دارایی‌های پشتیبانی شده توانایی وثیقه شدن داشته باشند

3. تبدیل شدن پلتفرم کامپاند به یک پروتکل خودمختار غیرمتمرکز

همچنین رابرت لشنر معتقد است که آینده این پروتکل توسط کاربران آن تعیین می‌شود و آن‌ها باید بتوانند مشکلات موجود در پلتفرم کامپاند را به صورت غیرمتمرکز برطرف کنند.

اهداف کامپاند

ارز دیجیتال comp

کامپاند در سال 2017 فعالیت خود را آغاز کرد. این پلتفرم در ابتدا فعالیت خود را به صورت متمرکز انجام می‌داد. بعد از گسترش این پلتفرم، فعالیت‌های غیرمتمرکز این پلتفرم افزایش پیدا کرد. در سال 2019 وایت پیپر پروتکل کامپاند منتشر شد و بعد از آن در فوریه سال 2020 ارز دیجیتال comp به عنوان ارز دیجیتال بومی پلتفرم کامپاند در بازار کریپتوکارنسی عرضه شد.

در حال حاضر با وجود ارز دیجیتال comp، کلیه امور پلتفرم کامپاند به صورت غیرمتمرکز انجام می‌شود. کاربران می‌توانند به وسیله ارز دیجیتال کامپاند، در رای‌گیری‌های پلتفرم کامپاند شرکت کنند و ایده‌ها و پیشنهادات خود را برای این پلتفرم مطرح کنند.

آیا هنوز مونرو گزینه‌ی خوبی برای سرمایه گذاری است؟

مشاهده مقاله

روند قیمت ارز دیجیتال کامپاند از ابتدا تا کنون

همانطور که در این مقاله اشاره کردیم، ارز دیجیتال comp در ژانویه 2020 وارد بازار کریپتوکارنسی شد و در اکثر صرافی‌های معتبر مانند بایننس قرار گرفت. قیمت عرضه اولیه کامپاند 207 دلار بود که بعد از عرضه به 90 دلار ریزش کرد و تا پایان سال 2020 به 191 دلار رسید. در سال 2021 رشد اصلی ارز دیجیتال comp اتفاق افتد؛ به طوری که با رشد 370 درصدی، قیمت این ارز دیجیتال از 194 دلار به 915 دلار رسید.

این رقم سقف تاریخی کامپاند تا به امروز محسوب می‌شود. رشد قیمت کامپاند تا می سال 2021 ادامه داشت و بعد از آن قیمت ارز دیجیتال comp وارد روند نزولی شد و با ریزش 90 درصدی، قیمت این ارز دیجیتال تا پایان سال 2022 به 20 دلار رسید. با شروع سال 2023 قیمت این ارز دیجیتال با رشد همراه بوده و به محدوده 50 دلار رسیده است. تصویر زیر روند قیمت ارز دیجیتال کامپاند را از ابتدای عرضه تا کنون نشان می‌دهد.

روند قیمت ارز دیجیتال کامپاند

تحلیل تکنیکال ارز کامپاند

ارز دیجیتال کامپاند در سال 2022 وارد بازار کریپتوکارنسی شد. این رمز ارز یکی از ارزهای دیجیتال محبوب در بازار DeFi محسوب می‌‎شود که تلاش دارد پروتکل وام دهی و وام گذاری غیرمتمرکز را ایجاد کند. در حال حاضر قیمت ارز دیجیتال کامپاند در یک روند نزولی قرار دارد و استفاده از تحلیل تکنیکال می‌تواند کمک شایانی در شناخت رفتار قیمت این ارز دیجیتال در سال‌های آتی کند.

تصویر زیر چارت قیمت ارز دیجیتال comp را در تایم فریم نشان می‌دهد. در تصویر زیر نواحی حمایت و مقاومت، حجم معاملات و خطوط حمایت و خطوط مقاومت فیبوناچی نشان داده شده است. همان طور که در تصویر مشخص است، قیمت ارز دیجیتال کامپاند به محدوده حمایتی 31 تا 40 دلار واکنش نشان داده و قیمت آن با رشد مواجه شده است.

در حال حاضر دو ناحیه مقاومتی 65 تا 80 دلار و 110 تا 127 دلار در مسیر صعود قیمت کامپاند قرار دارند. قیمت ارز دیجیتال کامپاند در حال حاضر در ناحیه حساسی قرار گرفته و باید بتواند یکی از مقاومت‌های خود را بشکند؛ زیرا اگر افت قیمت مجدد در ارز دیجیتال کامپاند اتفاق بیفتد و ناحیه حمایتی شکسته شود، ریزش قیمتی بیشتری در قیمت این رمز ارز اتفاق می‌افتد.

علاوه بر این موضوع، با بررسی روند حجم معاملات می‌توان دریافت که حجم معاملات از اواخر سال 2022 با افزایش شدیدی همراه است. افزایش حجم معاملات می‌تواند نشان از ورود خریداران بزرگ یا خروج فروشندگان بزرگ از معاملات این رمز ارز باشد.

تحلیل تکنیکال ارز کامپاند

علاوه بر بحث حجم معاملات و حمایت‌ها و مقاومت‌ها، با کمک اندیکاتورها می‌توانیم نگاه بهتری نسبت به آینده قیمت ارز دیجیتال داشته باشیم. تصویر زیر چارت قیمت ارز دیجیتال کامپاند را در تایم فریم هفتگی نشان می‌دهد. با توجه به وضعیت باندهای بولینگر در چارت زیر می‌توان دریافت که قیمت رمز ارز کامپاند در یک حالت فشردگی قرار دارد و بین باندهای بالا و پایین در حال نوسان است.

اندازه کندل‌های آخر چارت افزایش پیدا کرده و به سمت باند بالا در حال حرکت است. اگر رشد قیمت به سمت باند بالایی ادامه داشته باشد و باندهای بولینگر از حالت فشردگی خارج شوند، روند قدرتمند صعودی یا نزولی در قیمت ارز دیجیتال کامپاند شکل می‌گیرد. علاوه بر این موضوع، اندیکاتور ADI یا Average Directional movement Index اندیکاتور شاخص میانگین حرکت جهت‌دار است که قدرت روندهای شکل گرفته در معاملات ارز دیجیتال را نمایش می‌دهد.

همان طور که در اندیکاتور ADI مشاهده می‌کنید، قیمت ارز دیجیتال کامپاند در یک روند نزولی قدرتمند قرار گرفته است. در هفته‌های گذشته قیمت رمز ارز کامپاند افزایش پیدا کرده اما روند قدرتمندی در آن شکل نگرفته است. اگر رشد قیمت همراه با کاهش قدرت روند اتفاق بیفتد، احتمالا شاهد اصلاح مجدد قیمت باشیم.

قیمت رمز ارز comp

تصویر زیر، چارت قیمت ارز دیجیتال کامپاند را در تایم فریم روزانه نشان می‌دهد. در چارت زیر از اندیکاتورهای میانگین متحرک و RSI استفاده شده است. خط آبی و قرمز به ترتیب نشان دهنده میانگین متحرک‌های 100 و 200 روزه هستند. همان طور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، قیمت ارز دیجیتال کامپاند توانسته خطوط میانگین متحرک را بشکند.

برای تایید شکست این دو خطوط باید شاهد پولبک به روی خط قرمز یا شکست خط قرمز توسط خط آبی به سمت بالا باشیم. در حال حاضر با بررسی اندیکاتور RSI مشخص است که قیمت در ناحیه اشباع خرید قرار دارد و امکان اصلاح مجدد قیمت در هفته‌های آتی وجود دارد.

نمودار بررسی آینده ارز دیجیتال کامپاند

صرافی‌ها و کیف پول‌های مناسب برای کامپاند

در حال حاضر ارز دیجیتال comp در اکثر صرافی‌های معتبر بازار کریپتوکارنسی لیست شده است. اگر بخواهیم بهترین صرافی برای خرید و فروش ارز دیجیتال کامپاند را معرفی کنیم، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

1. صرافی Uniswap

یونی سواپ یک صرافی غیرمتمرکز محسوب می‌شود که کاربران می‌توانند به راحتی با اتصال کیف پول‌ خود به این صرافی، به خرید و فروش رمز ارزها بپردازند. این صرافی از اکثر رمزارزهای موجود در بازار کریپتوکارنسی پشتیبانی می‌کند. کاربرانی که قصد سرمایه‌گذاری بر روی رمز ارز کامپاند را دارند، به سادگی می‌توانند این رمز ارز را با کامزد پایین خریداری کنند و به کیف پول خود منتقل کنند.

2. صرافی kucoin

صرافی کوکوین از صرافی‌های متمرکز و محبوب بازار کریپتوکارنسی است که امکان خرید و فروش رمز ارزها با کارمزد پایین در آن وجود دارد. امنیت بالای دارایی، سیستم پیشتیبانی عالی و رابط کاربری ساده باعث شده تا کاربران بازار کریپتوکارنسی جذب صرافی کوکوین شوند.

3. صرافی Gemini

صرافی جمینی از دیگر صرافی‌های متمرکز و ایمن در بازار کریپتوکارنسی است. صرافی جمینی از توکن‌های موجود در بستر بلاک چین اتریوم پشتیبانی می‌کند و کاربران به راحتی می‌تواند خرید و فروش رمز ارز کامپاند را انجام دهند. صرافی جمینی توسط شرکت بیمه سپرده فدرال آمریکا بیمه شده است. در واقع حساب‌های دلاری کاربران توسط یک بانک در نیویورک نگهداری می‌شوند. پشتیبانی عالی و امنیت بالا نیز از دیگر ویژگی‌های این صرافی محسوب می‌شود.

صرافی Gemini

صرافی‌های ذکر شده گزینه‌های مناسبی برای خرید و فروش رمز ارز کامپاند هستند. اگر قصد سرمایه‌گذاری بر روی پروژه کامپاند را دارید، بهتر است ارز دیجیتال خریداری شده را به کیف پول خود منتقل کنید. بهترین کیف پول‌هایی که برای نگهداری کامپاند مناسب هستند، شامل موارد زیر می‌باشند:

1. کیف پول‌های سخت افزاری لجر، ترزرو و کیپ کی (LEDGER ،TREZOR ،KEEPKEY)

اگر قصد دارید ایمن‌ترین کیف پول موجود برای سرمایه‌گذاری رمز ارز کامپاند را تهیه کنید، کیف پول‌های سخت افزاری لجر (LEDGER)، ترزور (TREZOR) و کیپ کی (KEEPKEY) بهترین انتخاب‌ها هستند. این کیف پول‌ها با داشتن رابط کاربری ساده، امنیت بالا و طراحی جذاب گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری و ذخیره دارایی‌های دیجیتال می‌باشد.

2. کیف پول مای اتر ولت (MY ETHER WALLET)

کیف پول مای اتر ولت نوعی کیف پول نرم افزاری است که از رمز ارز کامپاند پشتیبانی می‌کند. کیف پول مای اتر ولت بر روی سیستم عامل‌های اندروید و IOS در دسترس است. این کیف پول در سال 2015 وارد دنیای کریپتوکارنسی شد و یک کیف پول منبع باز یا open-source محسوب می‌شود. رابط کاربری این کیف پول کمی پیچیده است، اما با کمی کار کردن به راحتی برای کاربران قابل درک است. این کیف پول از تمامی رمز ارزهای بلاک چین اتریوم پشتیبانی می‌کند.

معرفی 9 تا از امن ترین کیف پول‌های ارز دیجیتال برای سرمایه‌گذاران

مشاهده مقاله

3. کیف پول میست (MIST WALLET)

کیف پول میست یک کیف پول نرم افزاری تحت وب است. کیف پول میست با سازگاری با انواع سیستم عامل‌ها و مرورگر و رابط کاربری ساده، یکی از کیف پول‌های محبوب محسوب می‌شود. کاربران اغلب به دلیل دسترس پذیری بالای این کیف پول، بخشی از دارایی‌های خود را در آن قرار می‌دهند. امنیت کیف پول میست به دلیل دسترس پذیری بالای آن، متوسط است. این کیف پول منبع باز یا open-source است و بر بستر بلاک چین اتریوم ایجاد شده است.

4. کیف پول آیم توکن (ImToken wallet)

کیف پول آیم توکن یک کیف پول نرم افزاری ایمن در موبایل است که در سیستم عامل‌های اندروید و IOS قابل دسترس می‌باشد. این کیف پول از بلاک چین‌های بیت کوین، اتریوم و ایاس پشتیبانی می‌کند. کیف پول آیم توکن امنیت مناسبی دارد و برای هر تراکنش، یک آدرس عمومی ایجاد می‌کند. این کیف پول متن باز یا open-source است.

همچنین این کیف پول از ارزهای فیات مانند دلار و یورو پشتیبانی نمی‌کند و کاربران باید دارایی‌های خود را تنها بر حسب ارزهای دیجیتال مبادله کنند. میزان کارمزد تراکنش‌ها در کیف پول آیم توکن بر عهده کاربران است. هرچه میزان کارمزد سریعتر باشد، تراکنش با سرعت بیشتری در شبکه بلاک چین اتفاق می‌افتد.

کیف پول آیم توکن (ImToken wallet)

جمع بندی

پلتفرم کامپاند با هدف ایجاد شبکه‌ای غیرمتمرکز برای ایجاد سپرده گذاری و دریافت وام به صورت غیرمتمرکز ایجاد شد. کاربران می‌توانند در شبکه کامپاند با ایجاد سپرده گذاری و دریافت نرخ بهره، کسب سود کنند. این کسب سود توسط توکن‌های cToken انجام می‌شود. پلتفرم کامپاند در بستر اتریوم توسعه یافته است و کاربران می‌توانند نظرات و پیشنهادات خود را درباره توسعه این توکن به صورت کد ثبت کنند.

در حال حاضر قیمت ارز دیجیتال کامپاند در یک روند نزولی قرار گرفته است. قیمت ارز دیجیتال کامپاند در اوایل سال 2023 با افزایش خوبی همراه بود. اگر جامعه کاربری کامپاند بتواند باگ‌های موجود در شبکه را برطرف سازد و از طرفی توجه سرمایه‌گذاران به بازار DeFi جلب شود، رمز ارز کامپاند جزو رمزارزهای انفجاری بازار DeFi خواهد بود.

پست قبلی

کتاب مربی معامله گری روزانه برت استینبارگر – The Daily Trading Coach

پست‌ بعدی

ارز دیجیتال CVC چیست و چه کاربردی دارد؟ + پیش بینی آینده سیویک و قیمت آن

مرتبط پست ها

بهترین آلت کوین‌ها در سال 2023
کریپتو (Crypto)

بهترین آلت کوین های بازار کریپتو در سال 2023 که ارزش سرمایه گذاری دارند

1
ارز دیجیتال نیر (NEAR) چیست؟
کریپتو (Crypto)

ارز NEAR چیست؟ و آیا near protocol می‌تواند با اتریوم رقابت کند؟

7
9 رمز ارز آینده دار
کریپتو (Crypto)

معرفی 9 رمز ارز آینده دار برای سرمایه گذاری + تضمینی

16
ارز دیجیتال گالا (Gala) چیست؟
کریپتو (Crypto)

ارز گالا (Gala) چیست؟ بهمراه پیش بینی آینده قیمت گالا برای سرمایه گذاری

14
پست‌ بعدی
ارز دیجیتال سیویک (CVC) چیست؟

ارز دیجیتال CVC چیست و چه کاربردی دارد؟ + پیش بینی آینده سیویک و قیمت آن

اشتراک در
وارد شدن
اطلاع از
guest
guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اخبار پرطرفدار

  • ارز دیجیتال SLP چیست؟

    ارز SLP چیست و چرا نباید روی آن سرمایه گذاری کنیم؟

    95 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 38 توئیت 24
  • پیش بینی قیمت اتریوم تا سال 2023 – آیا اتریوم در سال آینده مرز 5000 دلاری را رد می‌کند؟

    45 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 18 توئیت 11
  • الگوی مثلث (Triangle Pattern) در تحلیل تکنیکال و 4 نوع آن

    39 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 16 توئیت 10
  • اندیکاتور باند بولینگر چیست؟

    34 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • الگوی سایفر (Cypher pattern) نحوه‌ی معامله، تعریف و استراتژی الگوی‌ سایفر در فارکس

    34 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
بلاگ تخصصی و جامع PCMFa بروکر

تیم محتوای PCMFa بروکر با بیش از 15 سال سابقه در زمینه آموزشی، خبری و تحلیلی دنیای اقتصاد

ما را دنبال کنید

آخرین مقالات

  • بهترین آلت کوین های بازار کریپتو در سال 2023 که ارزش سرمایه گذاری دارند
  • حساب اسلامی (Islamic account) فارکس چیست و کارمزد آن چگونه محاسبه می‌شود؟
  • کسب 440 درصد سود معاملاتی – تریدر موفق ژانویه 2023
  • ارز NEAR چیست؟ و آیا near protocol می‌تواند با اتریوم رقابت کند؟
  • معرفی 9 رمز ارز آینده دار برای سرمایه گذاری + تضمینی

پست های برتر

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
پیش بینی قیمت اتریوم تا سال 2023

پیش بینی قیمت اتریوم تا سال 2023 – آیا اتریوم در سال آینده مرز 5000 دلاری را رد می‌کند؟

کسب 440 درصد سود معاملاتی – تریدر موفق ژانویه 2023

بهترین آلت کوین‌ها در سال 2023

بهترین آلت کوین های بازار کریپتو در سال 2023 که ارزش سرمایه گذاری دارند

حساب اسلامی در بازار فارکس چیست؟

حساب اسلامی (Islamic account) فارکس چیست و کارمزد آن چگونه محاسبه می‌شود؟

آخرین مقالات

بهترین آلت کوین‌ها در سال 2023

بهترین آلت کوین های بازار کریپتو در سال 2023 که ارزش سرمایه گذاری دارند

حساب اسلامی در بازار فارکس چیست؟

حساب اسلامی (Islamic account) فارکس چیست و کارمزد آن چگونه محاسبه می‌شود؟

کسب 440 درصد سود معاملاتی – تریدر موفق ژانویه 2023

© 2023 - تمامی حقوق برای سایت پی سی ام فا بروکر محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تحلیل‌گر شو
    • تحلیل سنتیمتال
    • تحلیل فاندامنتال
    • تحلیل تکنیکال
      • اندیکاتورها
      • الگوها
      • کندل ژاپنی
      • متفرقه
  • بازارهای مالی
    • فارکس
      • جفت ارزها
    • ابزارهای معاملاتی
    • ربات تریدر
    • کریپتو (Crypto)
    • متفرقه
  • اخبار و تحلیل‌ها
  • دانشگاه تریدری
  • تقویم اقتصادی
  • آموزش رایگان فارکس
  • اصطلاحات رمزارز (جامع)
بازگشت به بروکر

© 2023 - تمامی حقوق برای سایت پی سی ام فا بروکر محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
wpDiscuz