ارز هولو چیست؟ آیا ارز دیجیتال هات (HOT) قابلیت استیکینگ دارد؟ تحلیل قیمت و آینده رمز ارز HOLO چگونه خواهد بود؟

هولو (holo) یک پلتفرم غیرمتمرکز است که برای کاربران خود چارچوبی برای توسعه برنامه‌های غیرمتمرکز ارائه می‌کند. هدف اصلی پلتفرم هولو تغییر الگوهای بلاک چین داده محور به سیستم کاربر محور است. در واقع در این سیستم دیگر اجماع جهانی وجود ندارد و هر نماینده در یک بلاک چین عمومی می‌تواند یک فورک ایجاد کند و در چارچوبی مشخص آن را مدیریت کند و توسعه دهد. پلتفرم هولو دارای رمز ارز هات (HOT) است. در این مقاله قصد داریم تا ابتدا با شبکه هولوچین آشنا شده و سپس به بررسی ارز دیجیتال هولو و آینده آن بپردازیم.

پلتفرم هولو (HOLO) چیست؟

پلتفرم هولو (HOLO) یک شبکه همتا به همتا برای توسعه اپلیکیشن‌های توزیع شده بر اساس ذخیره سازی ابری است. به بیانی دیگر، یک بازار همتا به همتا برای انتقال اپلیکیشن‌ها بین کاربران است. کاربران در این شبکه می‌توانند به وسیله دستگاه‌های خود، میزبان برنامه‌های غیر متمرکز (DApp) باشند. کاربران برای اتصال به شبکه هولو می‌توانند از اپلیکیشن هولوچین (HOLOCHAIN) استفاده کنند.

در بلاکچین‌های سنتی، اطلاعات در سراسر شبکه توزیع و ذخیره می‌شود و کاربران در این بلاک چین‌ها در اجماع جهانی قرار می‌گیرند. کاربران باید کل بلاکچین شبکه را تایید کنند و این موضوع باعث بروز مشکلاتی مانند عدم مقیاس پذیری می‌شود. در واقع هنگامی که مقدار داده شبکه بلاک چین بیشتر باشد، مدت زمان تایید تراکنش‌ها در آن افزایش می‌یابد. موضوعی که در شبکه هولوچین رخ نمی‌دهد و این شبکه از الگوی سنتی بلاک چین نظیر اجماع جهانی استفاده نمی‌کند.

در واقع در HOLOCHAIN نیازی نیست که تمام کاربران شبکه این بلاکچین را حفظ کنند و به جای آن هر کاربر یک بلاک چین تک را حفظ می‌کند. اگر کاربری از شبکه خارج یا آفلاین شود، از بلاک چین هولو فورک می‌شود و دیگر بر عملکرد و مقیاس پذیری کل شبکه تاثیر نمی‌گذارد.

نحوه عملکرد شبکه هولوچین (HOLOCHAIN)

نحوه عملکرد شبکه هولوچین (HOLOCHAIN)

در بلاکچین هولو و اپلیکیشن هولوچین برای تایید تراکنش‌ها و ایجاد بلاک‌های جدید به جای استفاده از الگوهای سنتی بلاک چین، از تابع هشینگ هولوچین استفاده می‌شود. این شبکه بر اساس جدول هش توزیع شده یا Distributed Hash Table ایجاد می‌شود که در واقع یک فضای اطلاعات عمومی در شبکه هولو است.

جدول هش توزیع شده عامل محور (agent-centric) است؛ درواقع در فضای شبکه هولو تنها یک نود وجود دارد که می‌تواند تراکنش‌ها را تایید کند. هنگامی که تراکنش‌ها توسط یک نود تایید شود، اطلاعات آن بین سایر نودهای شبکه توزیع می‌گردد تا اطلاعات تراکنش تایید و بررسی شوند. این موضوع باعث افزایش امنیت و شفافیت در شبکه هولو می‌شود.

همچنین جدول هشینگ هولو برای توزیع داده‌ها و میزان ترافیک شبکه، پایگاه داده‌‎ها را به بخش‌های کوچکتر تقسیم می‌کند تا عملکرد و مقیاس پذیری شبکه هولو افزایش یابد. این شبکه با استفاده از فناوری هشینگ، دیگر از فناوری بلاک چین استفاده نمی‌کند؛ بنابراین نیازی به استیک کردن ندارد. درواقع این شبکه از الگوریتم‌هایی مانند اثبات سهام استفاده نمی‌کند. اگر کاربران تمایل داشته باشند که از شبکه هولو کسب سود کنند، می‌توانند با اتصال دستگاه خود به شبکه به عنوان میزبان برنامه‌های غیرمتمرکز، از آن پاداش دریافت کنند.

ارز دیجیتال هولو چیست؟

ارز دیجیتال هولو (HOT)، که با نام Holochain نیز شناخته می‌شود، یک پلتفرم نوآورانه در دنیای ارزهای دیجیتال با هدف ایجاد یک اکوسیستم توزیع‌شده برای برنامه‌های کاربردی است. این پلتفرم از تکنولوژی بلاک چین فراتر رفته و به جای آن از یک ساختار داده‌ای متفاوت به نام DHT یا Distributed Hash Table استفاده می‌کند. این تفاوت ساختاری به هولو اجازه می‌دهد تا مقیاس پذیری بیشتری نسبت به سیستم‌های بلاکچین سنتی داشته باشد.

هولوچین با تمرکز بر ایجاد ارتباطات مستقیم بین کاربران، امکان تبادل اطلاعات و تعاملات را بدون نیاز به واسطه‌ها یا سرورهای مرکزی فراهم می‌کند. این پلتفرم به هر کاربر امکان می‌دهد تا شبکه‌ای خصوصی از نودها (Nodes) یا ایستگاه‌های کاربری ایجاد کند که مستقل از یکدیگر عمل می‌کنند، و در عین حال به صورت جمعی یک شبکه بزرگ‌تر را تشکیل می‌دهند.

یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد هولوچین این است که به جای استفاده از اجماع (Consensus) که در بسیاری از بلاک‌چین‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، از یک مدل عامل محور (Agent-Centric) استفاده می‌کند. در این مدل، هر کاربر (عامل) داده‌های خود را مدیریت می‌کند و با دیگر کاربران به صورت مستقیم تعامل دارد. این امر باعث می‌شود تا هولوچین در مقایسه با بلاک‌چین‌های سنتی، کارآمدتر و انعطاف پذیرتر باشد.

در نهایت، هولوچین نه تنها به عنوان یک پلتفرم برای توسعه برنامه‌های کاربردی مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلکه دارای یک ارز دیجیتال به نام هات (HOT) نیز است که در اکوسیستم خود از آن استفاده می‌کند. این ارز به عنوان وسیله‌ای برای پاداش دادن به کاربرانی که منابع خود را (مانند فضای ذخیره سازی یا قدرت پردازش) در اختیار شبکه قرار می‌دهند، عمل می‌کند.

تاریخچه رمز ارز هولو هات

تاریخچه رمز ارز هولو (holochain)

شبکه هولو در سال 2017 توسط آرتور بروک (Arthur Brock) و اریک هریس براون (Eric Harris Braun) ایجاد شد. دفتر مرکزی تیم توسعه این پلتفرم در جبل الطارق است. آرتور بروک و اریک هریس براون با هدف ایجاد فضایی همتا به همتا برای میزبانی اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز شبکه هولو را ایجاد کردند. اریک هریس سابقه طراحی الگوریتم‌های چندین رمز ارز را دارد. آرتور بروک در زمینه هوش مصنوعی در شرکت‌هایی مانند جنرال موتورز، هیوز و کرایسلر فعالیت کرده است.

اریک هریس براون به همراه آرتور بروک به فکر ایجاد الگویی جدید و متمایز با الگوی بلاک چین سنتی بودند که توانستند جدول هش توزیع شده را طراحی کنند و بدون استفاده از تکنولوژی بومی بلاکچین، شبکه‌ای همتا به همتا با مقیاس پذیری بالا را طراحی کنند. تیم توسعه هولو توانسته حدود 20 میلیون دلار برای پروژه خود سرمایه جذب کند. در سال 2018 شرکت‌های بزرگی همچون شرکت برنامه‌ریزی مالی cardinal capital بر روی این پلتفرم سرمایه‌گذاری کردند.

ویژگی‌های ارز هولو

  • معماری منحصر به فرد
    معماری شبکه هولو، آن را از سایر بلاک‌ چین‌ها متمایز کرده است. در این شبکه، پلتفرم هولوچین بر اساس الگوهای بلاکچین عمل نمی‌کند و به جای آن، با استفاده از الگوریتم هشینگ، امکان میزبانی اپلیکیشن‌های مختلف در آن فراهم است. الگوریتم جدول هش توزیع شده در شبکه هولو باعث می‌شود تا این شبکه دیگر از اجماع جهانی و الگوریتم‌هایی مانند اثبات سهام بی نیاز باشد و نودها به تنهایی بتوانند تراکنش‌ها را تایید کنند.
  • مقیاس پذیری بالا
    شبکه هولوچین به دلیل استفاده از الگوریتم هشینگ، دیگر نیازی به اجماع جهانی در شبکه خود ندارد و می‌توان گفت که این شبکه تعداد بی نهایت تراکنش را می‌تواند کنترل کند. در واقع در این شبکه، تراکنش‌ها از طریق یک نود تایید شده و برای امنیت بهتر شبکه، تراکنش تایید شده توسط نود بعدی بررسی می‌شود. پس در این شرایط، حتی اگر یک گره آفلاین باشد، اختلالی در تأیید تراکنش‌ها یا سرعت آن‌ها رخ نمی‌دهد.
  • اجرای برنامه‌های غیر متمرکز در بستر هولوچین
    پلتفرم holo برای اپلیکیشن‌هایی که ورودی‌های بالایی دارند و در دسترس کاربران زیادی هستند، بسیار مناسب است. رایج ترین این اپلیکیشن‌ها شبکه‌های اجتماعی است. علاوه بر این شبکه هولوچین می‌تواند در مدیریت زنجیره تامین، پلتفرم‌های همتا به همتا، هوش جمعی، تعاونی و ارزهای دیجیتال اعتباری مورد استفاده قرار گیرد.
    از طرفی این پلتفرم برای اپلیکیشن‌‌هایی با داده‌های ناشناس مناسب نیست، زیرا شبکه هولو داده‌ها را به جدول هش توزیع شده مشترک منتشر می‌کند و داده‌ها نمی‌توانند ناشناس باشند. همچنین برای فایل‌های حجیم یا برنامه‌های اثبات گرایی (مانند اثبات سهام و اثبات کار) مناسب نیست.
مزایا و معایب رمز ارز هولو (HOT)

مزایای رمز ارز هولو (HOT)

  • فناوری نوآورانه: ارز هولو بر پایه یک فناوری توزیع شده و مقیاس پذیر به نام هولوچین است. این فناوری به کاربران اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به ماینینگ، تراکنش‌ها را انجام دهند.
  • تمرکز بر جامعه: هولو بر توانمندسازی کاربران و جوامع محلی تمرکز دارد. این ارز دیجیتال به دنبال ایجاد اکوسیستمی است که در آن کاربران بتوانند به طور مستقل از شبکه‌های مرکزی عمل کنند.
  • پتانسیل رشد: با توجه به نوآوری‌های فناورانه و تمرکز بر جوامع محلی، هولو پتانسیل رشد قابل توجهی، به خصوص در صورت پذیرش گسترده‌تر در بازارهای مختلف دارد.

معایب رمز ارز هولو (HOT)

  • ریسک نوپا بودن: هولو هنوز یک پروژه نسبتاً جدید محسوب می‌شود و مانند هر ارز دیجیتال نوپای دیگری، با ریسک‌های مربوط به استقرار و پذیرش مواجه است.
  • نوسانات بازار: بازار ارزهای دیجیتال به طور کلی نوسانات زیادی دارد و ارز هات HOT نیز از این قاعده مستثنی نیست. سرمایه گذاران باید آماده مواجهه با تغییرات قیمتی گسترده باشند.
  • چالش‌های فنی: با وجود پیشرفت‌هایی که در هولوچین صورت گرفته، هنوز هم چالش‌های فنی وجود دارد که باید حل شوند تا این سیستم بتواند به طور کامل عملیاتی شود.
  • رقابت شدید: بازار ارز دیجیتال شاهد رقابت شدیدی بین پروژه‌های مختلف است. به همین دلیل این ارز برای موفقیت نیاز به متمایز ساختن خود در برابر رقبای قدرتمند دارد.

آیا ارز دیجیتال هولو قابل استیکینگ است؟

استیک کردن رمز ارزها یکی از راه‌های جذاب کسب سود در بازار کریپتوکارنسی است. استیکینگ ارز دیجیتال در شبکه‌هایی که از الگوریتم اثبات سهام (proof of stake) پیروی می‌کنند، استفاده می‌شود. در فرآیند استیکینگ کاربران رمز ارز شبکه مربوطه را نگهداری می‌کنند تا بتوانند تراکنش‌های شبکه را تایید و از آن پشتیبانی کنند. در ازای نگهداری رمز ارز، شبکه بلاکچین مربوطه به کاربر پاداش می‌دهد و کاربر به نوعی کسب سود می‌کند.

شبکه holochain از الگوهای بلاک چین سنتی پیروی نمی‌کند. در واقع با وجود جدول هش توزیع شده در پلتفرم هولو، دیگر شبکه نیازی ندارد که تمام نودهای محاسبه کننده شبکه با هم کار کنند و به اجماع جهانی برسند. به بیانی دیگر، هر یک از نودها در این شبکه به تنهایی می‌توانند تراکنش‌ها را تایید کنند و سپس تراکنش‌های تایید شده توسط نود دیگری مجدد بررسی و تایید شود. بنابراین، الگوریتم‌هایی مانند اثبات سهام در این شبکه به کار گرفته نمی‌شوند و فرآیند استیک کردن در این شبکه امکان‌پذیر نیست.

کاربران برای کسب سود در شبکه هولو می‌توانند با اجاره قدرت محاسباتی دستگاه خود به شبکه و میزبانی از اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز، از آن پاداش دریافت کرده و به نوعی کسب سود کنند. کاربران از طریق اپلیکیشن هولوچین می‌توانند دستگاه خود را به شبکه متصل کنند و در ازای اجاره دستگاه خود برای میزبانی اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز، ارز دیجیتال هولو را به عنوان پاداش دریافت کنند.

روند قیمت ارز هولو از ابتدا تا کنون

ارز دیجیتال هولو (HOT) از فوریه سال 2019 در اکثر صرافی‌های معتبر بازار کریپتوکارنسی لیست شد. قیمت عرضه اولیه ثبت شده این ارز دیجیتال 0.0015 دلار بود که از همان ابتدا درگیر روند نزولی شد و تا سال 2020 به میزان 80 درصد ریزش را تجربه کرد و به قیمت 0.0002 دلار رسید. سال 2020 پایان روند نزولی و شروع پامپ‌های متعدد در قیمت ارز دیجیتال هولو بود؛ به طوری‌که در سال 2020 قیمت آن از 0.0002 دلار به 0.0011 دلار رسید و میزان 280 درصد رشد را تجربه کرد.

رشد قیمت در سال 2021 با شدت بیشتری اتفاق افتاد و قیمت ارز دیجیتال هولو از ماه ژانویه تا آپریل سال 2021 به میزان 2800 درصد رشد کرد و به عدد 0.0316 دلار رسید. این رقم بیشترین قیمت ثبت شده برای این ارز دیجیتال تا به امروز است. بعد از آن روند نزولی آن آغاز شد و با ریزش 95 درصدی به قیمت 0.0012 دلار تا پایان سال 2022 رسید. با شروع سال 2023 قیمت ارز دیجیتال هات (HOT) تا به امروز با افزایش 40 درصدی در محدوده 0.0019 دلار قرار گرفته است. تصویر زیر، روند قیمت ارز دیجیتال هولو را از ابتدا تا کنون نمایش می‌دهد.

روند قیمت ارز هولو از ابتدا تا کنون

تحلیل تکنیکال ارز هولو (HOT)

ارز دیجیتال هولو در سال‌های اخیر با پامپ‌ و دامپ شدیدی همراه بود. سرمایه‌گذارانی که نقطه ورود و خروج مناسب را در این ارز دیجیتال پیدا کردند، توانستند سودهای کلان و خوبی را از آن کسب کنند. تحلیل تکنیکال در کنار بررسی پارامترهای تاثیرگذار بر روی پروژه هولو، می‌تواند چشم انداز مناسبی برای خرید و فروش این رمز ارز را به فعالان بازار کریپتوکارنسی بدهد.

تصویر زیر چارت ارز دیجیتال هولو را در تایم فریم هفتگی نشان می‌دهد. در این چارت سطوح حمایت و مقاومت، حمایت و مقاومت‌های فیبوناچی و روند حجم معاملات مشخص است. در حال حاضر قیمت ارز دیجیتال holo در بین ناحیه حمایتی 0.00143 تا 0.000158 دلار و ناحیه مقاومتی 0.0026 تا 0.0038 دلار قرار گرفته است.

قیمت ارز دیجیتال هولو در ماه‌های اخیر به ناحیه حمایتی ذکر شده واکنش نشان داده و به سمت ناحیه مقاومتی در حال حرکت است. در صورتی‌که قیمت این ارز وارد روند صعودی شود، می‌تواند تا ناحیه مقاومتی 0.005 تا 0.005 دلار رشد کند. در صورتی که روند صعودی تشکیل نشود و قیمت این رمز ارز ناحیه حمایتی نزدیک به خود را بشکند، قیمت آن می‌تواند تا ناحیه 0.00097 تا 0.00088 دلار ریزش کند.

علاوه بر این موضوع، با بررسی روند حجم معاملات در سال گذشته می‌توان دریافت که حجم معاملات نسبت به سال‌های گذشته به شدت کاهش یافته است. اگر در سال 2023 شاهد افزایش روند حجم معاملات باشیم، می‌توان گفت که روند جدیدی در قیمت ارز دیجیتال هات شکل خواهد گرفت و قیمت این رمز ارز از حالت نوسانی و خنثی خارج می‌شود. بنابراین یکی از فیلترهای مهم برای خرید ارز دیجیتال هولو و بررسی آن، تغییرات ناگهانی حجم معاملات است.

چارت ارز دیجیتال هولو

بعد از بررسی حجم معاملات و سطوح حمایت و مقاومت، به سراغ اندیکاتورها برای نگاه بهتر قیمت می‌رویم. تصویر زیر چارت قیمت ارز دیجیتال هولو را در تایم فریم هفتگی نشان می‌دهد. در این چارت از اندیکاتورهای MACD، باندهای بولینگر و ADX استفاده شده است.

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، قیمت ارز دیجیتال هولو بعد از برخورد با باند پایین باندهای بولینگر، واکنش نشان داده و به سمت باند بالایی حرکت کرده است. در حال حاضر باندهای بولینگر در حالت فشردگی به سر می‌برند. در این حالت قیمت رمز ارز در یک حالت خنثی و نوسانی قرار دارد. در صورت ادامه دار بودن افزایش قیمت رمز ارز هولو و باز شدن باندها، این ارز وارد روند صعودی می‌شود.

علاوه بر این، با نگاهی بر اندیکاتور MACD می‌توان گفت که خطوط هیستوگرام این اندیکاتور در یک روند صعودی در حالت قرارگیری در ناحیه مثبت اندیکاتور MACD هستند. در صورت ورود خطوط هیستوگرام به ناحیه مثبت اندیکاتور مکدی قیمت ارز دیجیتال هولو آماده ورود به روند صعودی می‌شود.

اندیکاتور ADX یا Average Directional Movement Index (شاخص میانگین حرکت جهت دار)، قدرت روندهای تشکیل شده در معاملات رمز ارز را نشان می‌دهد. همان طور که مشاهده می‌کنید قیمت ارز دیجیتال هولو در یک روند ضعیف قرار گرفته است. اگر قیمت این ارز افزایش یابد اما قدرت روند خوبی نداشته باشد، رشد قیمت کوتاه مدت خواهد بود و با ریزش قیمت همراه است.

بررسی روند قیمت ارز دیجیتال هولو

تصویر زیر، چارت قیمت ارز دیجیتال هولو را در تایم فریم روزانه نمایش می‌دهد. در این چارت خطوط آبی و قرمز به ترتیب میانگین متحرک‌های 100 و 200 روزه هستند و همچنین از اندیکاتور RSI استفاده شده است. همان‌گونه که در چارت زیر مشخص است، قیمت ارز دیجیتال هولو توانسته با قدرت خط آبی و قرمز را بشکند و بر روی آن پولبک تشکیل دهد. اگر در روزهای آتی خط آبی بتواند خط قرمز را به سمت بالا بشکند، می‌توان گفت که رمز ارز هات در روند صعودی قرار گرفته است. بررسی اندیکاتور RSI نشان می‌دهد که قیمت در بخش اشباع خرید قرار گرفته است.

چارت قیمت ارز دیجیتال هولو در تایم فریم روزانه

صرافی‌ها و کیف پول‌های مناسب برای خرید و فروش ارز هولو

اگر قصد خرید ارز دیجیتال هولو را دارید، می‌توانید از صرافی‌های معتبری همچون بایننس، کوکوین، کوین وان، یونی سواپ و غیره اقدام کنید. در حال حاضر اکثر صرافی‌های ارز دیجیتال، این رمز ارز را در لیست خود قرار داده‌اند و کاربران به راحتی می‌توانند نسبت به خرید رمز ارز HOT اقدام نمایند. اگر قصد سرمایه‌گذاری بر روی این ارز دیجیتال را دارید، توصیه می‌شود که بعد از خرید، آن را به کیف پول خود منتقل کنید.

کیف پول‌های زیادی همانند صرافی‌های ارز دیجیتال از ارز هولو پشتیبانی می‌کنند. بهترین کیف پول‌ها برای سرمایه‌گذاری و هولد کردن این رمز ارز شامل موارد زیر هستند:

  1. تراست ولت (trustwallet)
    تراست ولت یکی از بهترین کیف پول‌های نرم افزاری غیرمتمرکز و متن باز محسوب می‌‎شود. این کیف پول یکی از پردانلودترین ولت‌ها در گوگل پلی و پلی استور است که از 160 هزار ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کند. همچنین از تکنولوژی WEB 3.0 (اینترنت غیر متمرکز) استفاده می‌کند. به وسیله تراست ولت امکان جا به جایی دارایی‌های دیجیتال از طریق صرافی‌های غیرمتمرکز نیز وجود دارد. علاوه بر موارد گفته شده، کاربران می‌توانند کیف پول تراست ولت را به برنامه‌های غیر متمرکز موجود در شبکه اتریوم متصل کنند.
  2. اکسودوس (exodus)
    اکسودوس، نوعی کیف پول نرم افزاری با امنیت بالاست که از سه بخش صرافی‌ها، کیف پول و نمونه کارها تشکیل می‌شود. در بخش نمونه کارها افراد می‌توانند سابقه معاملاتی خود را بررسی کنند. علاوه بر این موضوع، امکان رد و بدل دارایی‌ها و مدیریت کلیدهای خصوصی در این کیف پول نیز وجود دارد. در کیف پول اکسودوس امکان واریز ارزهای فیات (مانند دلار) وجود ندارد و تمامی دارایی‌ها برحسب ارزهای دیجیتال مبادله می‌شوند.
    احراز هویت‌های چندمرحله‌ای موجود در اکسودوس، امنیت بالایی را برای این کیف پول به ارمغان آورده است. این کیف پول نرم افزاری امکان اتصال به کیف پول‌های سخت افزاری مانند لجر (LEDGER) و ترزور (TREZOR) را دارد. در کیف پول اکسودوس هیچ کمیسیونی برای جابجایی دارایی‌ها دریافت نمی‌شود و تنها هزینه‌های شبکه و ماینر در این شبکه دریافت می‌گردد.
  3. متامسک (metamask)
    کیف پول متامسک ابتدا به عنوان یک افزونه وب طراحی شده بود که بر روی مرورگرهای کروم، فایرفاکس و بریو اجرا می‌شد. در سال 2020 نسخه موبایل این کیف پول در سیستم‌های اندروید و IOS طراحی و عرضه شد. متامسک بیشتر از 1800 ارز دیجیتال را پشتیبانی می‌کند. همچنین رابط کاربری بسیار ساده‌ای دارد و کاربران به راحتی می‌توانند توکن‌های خود را خرید و فروش کنند.
    متامسک دارای کدهای پین سفارشی و پشتیبانی مخفی است که این نکته امنیت خوبی را برای این کیف پول ایجاد می‌کند. این کیف پول 0.875 درصد به عنوان کارمزد تراکنش‌ها از جابجایی دارایی‌های کاربران دریافت می‌کند.
  4. لجر (ledger)
    لجر نوعی کیف پول سخت افزاری محسوب می‌شود که نسبت به ولت‌های معرفی شده، دارای امنیت بالاتری است. کیف پول‌های لجر دارای تجربه کاربری ساده‌ای هستند. این کیف پول‌ها از اکثر ارزهای دیجیتال بازار کریپتوکارنسی پشتیبانی می‌کنند و با کیف پول‌های نرم افزاری با امنیت بالا سازگار هستند.

بیانیه سلب مسئولیت

کاربران گرامی، مطالب درج شده در این مقاله براساس تحقیق و تالیف نویسنده می باشد. با این حال، مسئولیت بررسی دقیق‌تر و صحت مطلب و موارد ذکر شده، بر عهده شماست و بروکر PCM تضمینی بر این موضوع ندارد.

سخن پایانی

«ارز هولو چیست؟» HOLO یک شبکه همتا به همتا یا peer to peer است که برای ایجاد فضایی ابری به منظور ذخیره سازی و توسعه اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز ایجاد شده است. شبکه آن از الگوریتم‌های سنتی تکنولوژی بلاک چین استفاده نکرده و به وسیله جدول هش توزیع شده یا Holo Distributed Hash Table توانسته مقیاس پذیری بالایی در مقایسه با بلاک چین سنتی ایجاد کند.
این شبکه از اجماع‌هایی مانند الگوریتم اثبات سهام یا اثبات کار استفاده نمی‌کند و کاربران به وسیله اجاره قدرت دستگاه‌های خود به شبکه هولو می‌توانند کسب سود کنند و در ازای آن ارز دیجیتال HOT دریافت کنند. رمز ارز هولو با ورود به سال 2023 با افزایش قیمت همراه بود. اگر طبق تحلیل‌های گفته شده، قیمت این ارز مقاومت پیش روی خود را بشکند، به احتمال فراوان می‌تواند جزو رمز ارزهای انفجاری در سال 2023 باشد.

سوالات متداول