فعالان بازار کریپتوکارنسی با استفاده از بررسی پروژه رمز ارزها، برنامه آنها و تحلیل تکنیکال اقدام به خرید و فروش ارزهای دیجیتال میکنند. این خرید و فروش معمولا در صرافیهای متمرکز و غیرمتمرکز انجام میشود. هنگامی که فعالان بازار ارزهای دیجیتال تصمیم به سرمایهگذاری بلندمدت در رمزارزی دارند، رمزارز مربوطه را از صرافی خود به کیف پول یا والت دیجیتال خود منتقل میکنند. کیف پولهای دیجیتال باید امنیت بالایی داشته باشند تا سرمایهگذاران از حفظ دارایی خود مطمئن باشند. در این مقاله قصد داریم ابتدا با انواع کیف پولها آشنا شده و سپس به معرفی امن ترین و بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای اندروید بپردازیم.
کاربران گرامی، مطالب درج شده در این مقاله براساس تحقیق و تالیف نویسنده می باشد. با این حال، مسئولیت بررسی دقیقتر و صحت مطلب و موارد ذکر شده، بر عهده شماست و بروکر PCM تضمینی بر این موضوع ندارد.
والت یا کیف پول دیجیتال چیست؟
کیف پول دیجیتال یا به اصطلاح والت (Wallet) را میتوان گاوصندوق ارزهای دیجیتال دانست. سرمایهگذاران رمز ارز خریداری شده را در کیف پولها ذخیره میکنند. منظور از ذخیره سازی، ذخیره کلید عمومی و خصوصی مربوط به رمز ارز خریداری شده است. کلید عمومی همانند کارتهای بانکی امروزی است و به وسیله کلید عمومی، کاربران میتوانند داراییهای دیجیتال خود را جابجا کنند.
کلید خصوصی همانند رمز عبور کارت بانکی در دنیای امروزی است. کلید خصوصی مهمترین بخشی است که کیف پولها باید از آن محافظت کنند، زیرا اگر کلید خصوصی هک شود یا در دسترس سایر کاربران قرار گیرد، به راحتی دارایی کاربر به سرقت میرود. کیف پولها علاوه بر حفاظت از کلید عمومی و خصوصی، سوابق تراکنشهای کاربران را نیز ذخیره میکند. مهم ترین پارامتر برای انتخاب یک کیف پول، امنیت کیف پول است تا سرمایهگذاران را از حملات هکرها و خرابکاران در امان نگه دارد.
انواع کیف پولها
کیف پولها یا والت تنوع بالایی دارند. سرمایهگذاران و فعالان بازار کریپتوکارنسی باید برحسب نوع فعالیت و معاملات خود در بازار ارزهای دیجیتال، کیف پول مخصوص خود را تهیه کنند. به طور کلی 3 نوع کیف پول دیجیتال داریم:
کیف پول سخت افزاری
کیف پولهای سخت افزاری یا hardware wallet دستگاههایی فیزیکی هستند که برای ذخیره سازی داراییهای دیجیتالی استفاده میشوند. کیف پولهای سخت افزاری امکان ذخیره سازی دارایی سرمایهگذاران را به صورت آفلاین فراهم میکند. موضوعی که باعث افزایش امنیت در این کیف پولها میشود. در کیف پولهای سخت افزاری، هیچگاه کلید خصوصی بدون اجازه مالک آن از کیف پول خارج نمیشود.
اگر به دنبال یک کیف پول با امنیت بسیار بالا هستید، کیف پولهای سخت افزاری بهترین گزینه است. گرچه این کیف پول در مقایسه با کیف پولهای نرم افزاری، نیازمند پرداخت هزینه است و نمیتوان به طور روزانه و دائم داراییهای موجود در این کیف پولها را جابجا کرد.
اگر بخواهیم ایمن ترین کیف پولهای سخت افزاری را به شما معرفی کنیم، میتوانیم به کیف پولهای زیر اشاره کنیم:
کیف پول لجر (LEDGER)
لجر یک شرکت فرانسوی است که در سال 2014 دو نوع کیف پول سخت افزاری قدرتمند را برای ارزهای دیجیتال عرضه کرد. کیف پولهای لجر دارای تجربه کاربری سادهای هستند که دارای امنیت بالا است. این کیف پولها از اکثر ارزهای دیجیتال بازار کریپتوکارنسی پشتیبانی میکند و با کیف پولهای نرم افزاری با امنیت بالا سازگار است. کیف پول لجر دارای دو نوع نانو اس (NANO S) و نانو ایکس (NANO X) است.
کیف پول لجر نوع نانو اس (NANO S) از شبکههای TRC20 و ERC20 پشتیبانی میکند. در این کیف پول نمیتوان هیچگونه نرم افزاری نصب کرد. بنابراین کیف پول لجر مدل نانو اس از هرگونهای بدافزاری در امان است. این ویژگی امنیت این شبکه را دوچندان میکند. کیف پول نانو ایکس نوع دیگر کیف پول لجر است. این مدل همانند مدل قبلی از دو شبکه ERC20 و TRC20 پشتیبانی کرده و علاوه بر این موضوع، از کیف پولهای نرم افزاری با امنیت بالا نیز پشتیبانی میکند.

کیف پول ترزور (TREZOR)
کیف پول ترزور از دیگر کیف پولهای سخت افزاری است که امنیت بالایی دارد. این کیف پول در سال 2014 توسط شرکت SatoshiLabs طراحی شد. کیف پول دارای صفحه نمایش دیجیتال و رابط کاربری سادهای است که فعالان بازار کریپتوکارنسی به راحتی میتوانند از این کیف پول استفاده کنند. کیف پول ترزور دارای امنیت انحصاری SHAMIR BACKUP است که باعث میشود این کیف پول از هرگونه حملات هکرها وبدافزارها در امان باشد.
کیف پول ترزور بیش از 1500 ارز دیجیتال را پشتیبانی میکند. البته این کیف پول در مقایسه با کیف پول لجر، از ارزهای دیجیتال کمتری پشتیبانی میکند. برخی از مدلهای کیف پول ترزور امکان اتصال به صرافیهایی مانند کوین بیس و بایننس را برای کاربران خود فراهم میکند. متاسفانه این کیف پول در ایران کمیاب است.

کیف پول کاغذی
کیف پول کاغذی را میتوان جزو نسل اول کیف پولهای دیجیتال دانست. در این کیف پولها، کلید خصوصی ارز دیجیتال بر روی کاغذ چاپ میشود و کاربر میتواند کیف پول کاغذی را بهطور فیزیکی نگهداری کند. این کیف پول به هیچ سروری متصل نیست و از خطرات بدافزارها و حمله هکرها در امان است. در واقع تنها ویژگی مثبت کیف پولهای کاغذی را میتوان امنیت و غیرقابل هک بودن آنها دانست.
کدهای خصوصی بر روی کیف پولهای کاغذی به صورت کد QR نوشته میشوند. هنگامی که کاربر تصمیم به انتقال دارایی خود کند، با اسکن کد QR توسط دستگاههای اسکن QR انتقال دارایی انجام میشود. کاغذهای کیف پول به دلیل فیزیکی بودن آسیب پذیر هستند و همین موضوع میتواند به دارایی کاربر لطمه وارد کند.
به عنوان مثال، اگر کاغذ کیف پول مچاله شود و کدهای QR آسیب ببیند، امکان آنکه کاربر نتواند به دارایی خود دسترسی پیدا کند، وجود دارد. امروزه با وجود کیف پولهای سخت افزاری و نرم افزاری، استفاده از کیف پولهای کاغذی منسوخ شده است.

کیف پول نرم افزاری
کیف پول نرم افزاری، یکی از رایجترین کیف پولهای موجود در دنیای ارزهای دیجیتال است. کیف پول نرم افزاری، نوعی کیف پول رمزنگاری شده است که در بستر نرم افزارهای موبایل، تحت وب و در سیستم عاملهای رایانه طراحی و ساخته میشود. کیف پولهای نرم افزاری کلیدهای خصوصی داراییهای شما را ذخیره میکند و تنها شما میتوانید با استفاده از رمزهای تعیین شده در کیف پول و عبارات بازیابی به کلید خصوصی داراییهای خود دسترسی داشته باشید.
کیف پولهای نرم افزاری معمولا به شبکه اینترنت متصل هستند و کاربران میتوانند به سرعت داراییهای خود را در صرافیها جابجا کنند. کیف پولهای نرم افزاری نسبت به کیف پولهای سخت افزاری امنیت پایین تری دارند. این موضوع به خاطر اتصال این کیف پولها به اینترنت و سرعت جابجایی داراییها از صرافیها میباشد.

بهترین کیف پولهای ارز دیجیتال برای اندروید
در چند سال گذشته اکثر هکها و سرقت اطلاعات کیف پولها در سیستم عامل اندروید اتفاق افتاد. در ابتدا سیستم عامل اندروید میزان امنیت کمتری نسبت به رقیب خود یعنی IOS داشت. بعدها با آمدن اندروید نسخه 10.0 امنیت این سیستم عامل به شدت افزایش یافت. امروزه کیف پولهای قدرتمند و ایمنی بر روی سیستم عامل اندروید اجرا میشوند که میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
1. کیف پول متامسک (Metamask)
کیف پول متامسک توسط یک شرکت نرم افزاری به نام CONSENSYS در سال 2016 عرضه شد. کیف پول متامسک ابتدا به عنوان یک افزونه وب طراحی شده بود که بر روی مرورگرهای کروم، فایرفاکس و بریو اجرا میشد. شرکت CONSENSYS در سال 2020 نسخه موبایل این کیف پول را در سیستمهای اندروید و IOS طراحی و عرضه کرد.
کیف پول متامسک بیشتر از 1800 ارز دیجیتال را پشتیبانی میکند. رابط کاربری کیف پول متامسک بسیار ساده است و کاربران به راحتی میتوانند توکنهای خود را خرید و فروش کنند. در نسخه کیف پول متامسک تحت وب قابلیت ادغام با کیف پولهای سخت افزاری مانند لجر (LEDGER) وجود دارد. البته نسخه تحت وب امنیت کمتری نسبت به نسخه موبایل دارد. کیف پول متامسک با حفظ کلیدهای خصوصی در دستگاه کاربران، مسئولیت محافظت از کلیدهای خصوصی را به خود کاربران واگذار میکند.
در واقع کاربرانی که دارای کیف پول متامسک هستند، باید از نصب بدافزارهایی که اطلاعات موبایل آنها را سرقت میکند، اجتناب کنند. کیف پول متامسک دارای کدهای پین سفارشی و پشتیبانی مخفی است که این نکته امنیت خوبی را برای این کیف پول ایجاد میکند. کیف پول متامسک 0.875 درصد به عنوان کارمزد تراکنشها از جابجایی داراییهای کاربران دریافت میکند.

2. کیف پول تراست ولت (Trustwallet)
یکی از بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای اندروید، تراست ولت است. کیف پول تراست ولت یک کیف پول غیرمتمرکز متن باز است. این کیف پول یکی از پردانلودترین کیف پولها در گوگل پلی و پلی استور است که از 160 هزار ارز دیجیتال پشتیبانی میکند. کیف پول تراست ولت ابتدا برای توکنهای ERC20 و ERC23 طراحی شده، اما بعدها تیم توسعه این کیف پول آن را توسعه دادند تا اکنون به یکی از پرکاربردترین کیف پولهای حال حاضر بازار کریپتوکارنسی تبدیل شود.
تراست ولت از تکنولوژی WEB 3.0 (اینترنت غیرمتمرکز) استفاده میکند. به وسیله کیف پول تراست ولت امکان جاجایی داراییهای دیجیتال از طریق صرافیهای غیرمتمرکز وجود دارد. علاوه بر موارد گفته شده، کاربران میتوانند کیف پول تراست ولت را به برنامههای غیرمتمرکز موجود در شبکه اتریوم متصل کنند.
تیم توسعه تراست ولت توانسته با اجرای قوانین امنیتی از طریق شرکت امنیتی بزرگ STATAFUL، کیف پول ایمنی طراحی کند. اسکن اثر انگشت کاربران و استفاده از اسکن QR امنیت این کیف پول را افزایش داده است. کیف پول تراست ولت هیچ اطلاعاتی از کابران خود را در سرور ذخیره نمیکند.
این کیف پول همانند کیف پول متامسک با ایجاد کلیدهای خصوصی و دادن اختیار مدیریت آنها به کاربران، حفظ امنیت کیف پول را به کاربران آن منتقل میکند. در واقع کاربر باید از نصب بدافزارها جلوگیری کند.

3. کیف پول اکسودوس (Exodus)
کیف پول نرم افزاری اکسودوس در سال 2015 عرضه شد. در ابتدا این کیف پول تنها از 150 ارز دیجیتال پشتیبانی میکرد که در سالهای بعدی این مقدار افزایش یافت. کیف پول اکسودوس بر روی سیستمهای اندروید و IOS قابل اجراست. این برنامه از سه بخش صرافیها، کیف پول و نمونه کارها تشکیل میشود.
در بخش نمونه کارها افراد میتوانند سابقه معاملاتی خود را بررسی کنند. علاوه بر این موضوع امکان رد و بدل داراییها و مدیریت کلیدهای خصوصی در این کیف پول وجود دارد. در کیف پول اکسودوس امکان واریز ارزهای فیات (مانند دلار) وجود ندارد و تمامی داراییها برحسب ارزهای دیجیتال مبادله میشود. احراز هویتهای چندمرحلهای موجود در کیف پول اکسودوس، امنیت بالایی را برای این کیف پول به ارمغان آورده است.
همچنین امکان بازیابی کلمه عبور از طریق ایمیل وجود دارد. مدیریت و حفظ کلید خصوصی در این کیف پول همانند کیف پولهای تراست ولت و متامسک، بر عهده کاربر است. کیف پول نرم افزاری اکسودوس امکان اتصال به کیف پولهای سخت افزاری مانند لجر (LEDGER) و ترزور (TREZOR) را دارد. در کیف پول اکسودوس هیچ کمیسیونی برای جابجایی داراییها دریافت نمیشود و تنها هزینههای شبکه و ماینر در این شبکه دریافت میشود.

4. کیف پول کوین بیس (COINBASE)
کوین بیس یکی از معروفترین صرافیهای رمزارزها است. این صرافی توانسته یکی از کیف پولهای مطمئن موبایل را طراحی کند. کیف پول کوین بیس محصول همین صرافی است. کیف پول کوین بیس بر روی سیتم عاملهای اندورید و IOS قابل نصب است. این کیف پول نیز همانند کیف پولهایی مانند متامسک، یک کیف پول خودکنترلگر است.
در واقع کاربران باید با ایجاد احراز هویت دومرحله و دوری از بدافزارها در موبایل خود، از سرقت کلیدهای خصوصی اجتناب کنند. در کیف پول کوین بیس اتصال به کیف پولهای سخت افزاری ترزور و لجر امکان پذیر است. این کیف پول با ارزهای فیات سازگار است و کاربران میتوانند ارزهای فیاتی مانند دلار را به این کیف پول منتقل کنند.
این کیف پول از فناوری SECURE ENCLAVE برای ایمن سازی فضای کیف پول استفاده میکند که توانسته امنیت خوبی را ایجاد کند. همچنین اطلاعات خصوصی کاربران با استاندارد AES-256 رمزنگاری شده است. کیف پول کوین بیس برای تراکنشهای خود کمیسیون دریافت میکند. این مقدار کمیسیون بین 1.49 تا 3.99 درصد به ازای هر تراکنش متغیر است.

5. کیف پول کوینومی (COINOMI)
کیف پول کوینومی یکی از کیف پولهای اندرویدی محبوب در دنیای کریپتوکارنسی به حساب میآید. کیف پولی کوینومی از تمامی ارزهای دیجیتال موجود در شبکههای ERC20 ,ERC223 ,ERC723 ,NEM ,TRC20 ,BEP2 ,NEM و OMNILAYER پشتیبانی میکند که طیف وسیعی از ارزهای دیجیتال را شامل میشود. کیف پول کوینومی در سال 2014 عرضه شد.
بنیانگذار کیف پول کوینومی، کیمیونیس، از بنیانگذاران ارز دیجیتال کریپتین (cryptean) است. کیف پول کوینومی ابتدا تنها برای سیستم عاملهای IOS طراحی شده بود اما بعد از استقبال زیاد سرمایهگذاران، نسخه اندروید این کیف پول عرضه شد.
این کیف پول دارای امنیت بالا و طراحی کاربری سادهای است. این کیف پول برای اجرای اپلیکیشنهای غیرمتمرکز، دارای یک مرورگر اختصاصی است. کارمزد یا کمیسیونی در این کیف پول دریافت نمیشود و تنها هزینه شبکه رمزها و ماینینگ از کاربر دریافت میشود. از معایب کیف پول کوین بیس، میتوان به متن باز نبودن آن اشاره کرد. وجود قوانین امنیتی و احراز هویت دومرحلهای از مزایای این کیف پول به شمار میآید.

6. کیف پول مای سلیوم (Mycelium)
کیف پول مای سلیوم از دیگر کیف پولهای پرمخاطب با میزان دانلود بالایی در سیستم عامل اندورید است. کیف پول مای سلیوم از تمامی توکنهای شبکههای ERC-20 و اتریوم و برخی توکنهای محبوب پشتیبانی میکند. تیم توسعه مای سلیوم توانسته ایجاد تدابیر مناسب امنیت این کیف پول را افزایش دهد. از جمله این تدابیرها میتوان به احراز هویت دومرحلهای اشاره کرد.
کیف پول مای سلیوم یک کیف پول متن باز و همانند کیف پولهایی مانند تراست ولت، مدیریت کلیدهای خصوصی بر عهده کاربر است. کیف پول مای سیلوم علاوه بر امنیت بالا، امکان اتصال سریع به شبکههای بلاک چین را دارد. رابط کاربری این کیف پول برای افراد مبتدی ساده نیست. کیف پول مای سلیوم میتواند به کیف پولهای سخت افزاری مانند ترزور، لجر و کیپکی متصل شود. این کیف پول نسخه تحت وب ندارد و در سیستم عاملهای اندروید و IOS قابل دسترس است.
کیف پول مای سلیوم کمیسیونی بابت تراکنشها دریافت نمیکند و تنها هزینه شبکه یا ماینینگ در معاملات کسر میشود.

7. کیف پول چینج نو (ChangeNOW)
کیف پول چنج نو در سال 2017 وارد بازار کریپتوکارنسی شد. این کیف پول در سیستم عاملهای اندروید و IOS قابل دسترس است که کاربران از طریق گوگل پلی و پلی استور میتوانند آن را دانلود کنند. کیف پول چنج نو از توکنهای شبکه ERC-20، BEP20 و سایر توکنهای معروف در بازار ارزهای دیجیتال پشتیبانی میکند.
یکی از مهمترین ویژگیهای کیف پول مای سلیوم، پشتیبانی آن از ارزهای فیات است. کیف پول چنج نو از 60 ارز فیات پشتیبانی میکند که میتوان این ارزها را به راحتی در این کیف پول برداشت و واریز نمود. کیف پول چنج نو متن باز است و مدیریت کلیدهای خصوصی بر عهده کاربران میباشد. این کیف پول به ازای هر تراکنش صورت گرفته، حدود 1 درصد کارمزد دریافت میکند.

8. کیف پول الکتروم بیت کوین (Electrum Bitcoin Wallet)
کیف پول الکتروم بیت کوین یکی از کیف پولهای محبوب در سیستم عامل اندروید است. کیف پول الکتروم بیت کوین دارای رابط کاربری سادهای است. این کیف پول امنیت خوبی دارد و در آن رمزنگاری محلی کلیدهای خصوصی اتفاق میافتد. کلیدهای خصوصی در کیف پول الکتروم بیت کوین در سرورهای آنلاین ذخیره نمیشود که این موضوع باعث میشود که امکان دسترسی خرابکاران و هکرها به اطلاعات کاربران غیرممکن باشد.
تیم توسعه کیف پول الکتروم بیت کوین سرورهای جایگزینی در این کیف پول قرار داده اند که درصورت اختلال یا حمله به سرورهای اصلی، سرورهای جایگزین بلافاصله فعال شده و امنیت دارایی کاربران حفظ شود.
کیف پول الکتروم بیت کوین در ابتدا تنها برای ذخیره سازی بیت کوین طراحی و عرضه شد. اما بعد از استقبال کاربران از ارزهای دیجیتال دیگری مانند ایت کوین، بیت کوین گولد، بیت کوین کش، دش و غیره پشتیبانی میکند. با این حال تعداد توکنهای پشتیبانی شده در این کیف پول بسیار محدود است. در حال حاضر این کیف پول جزو کیف پولهای محبوب برای کاربران بازار ارزهای دیجیتال است.

معیارهای مهم برای انتخاب یک کیف پول
بسیاری از کاربران بازار کریپتوکارنسی با کیف پولهای مختلفی مواجه میشوند. کیف پولهایی که ممکن است کلاهبردار از آب درآیند و داراییهای کاربران را سرقت کنند. تا به اینجا کیف پولهای معتبری را معرفی کردیم. اما بهتر است با معیارهای اصلی انتخاب یک کیف پول آشنا شوید تا در صورت مواجهه با یک کیف پول جدید، به خوبی بتوانید آن را بسنجید. به طور کلی برای بررسی یک کیف پول بهتر است فاکتورهای زیر رعایت شود:
1. امنیت:
مهمترین موضوع برای استفاده از یک کیف پول، امنیت کیف پول است. اگر کیف پولی امنیت پایینی داشته باشد، داراییهای کاربران آن کیف پول در معرض خطر قرار میگیرد. برای آنکه امنیت یک کیف پول را به خوبی بسنجید، ابتدا درباره تیم توسعه آن کیف پول تحقیق کنید. سوابق تیم توسعه و نقشهای که برای کیف پول دارند بسیار مهم است.
همچنین همواره کیف پولهای نرم افزاری را از سایت اصلی دانلود کنید و به هیچ عنوان از سایتهای واسطه استفاده نکنید. کیف پولهای معتبر معمولا میزان دانلود و نظرات کاربران خود را منتشر میکنند. سعی کنید کیف پولهایی که امتیاز و دانلودهای بالایی از کاربران خود دریافت کرده اند را استفاده کنید. البته این موضوع به تنهایی نمیتواند ملاک کافی برای انتخاب یک کیف پول باشد. کیف پولهای ایمن با اطلاعات خصوصی مانند کلید خصوصی کاری ندارند.
در صورتی که کیف پولی نیاز به دسترسی به کلیدهای خصوصی شما را داشت، بدانید که یک کیف پول کلاهبرداری است و سریعا از آن خارج شوید! کیف پولهای ایمن معمولا دارای احراز هویتهای دومرحلهای هستند. این موضوع امنیت دارایی کاربران را دوچندان میکند.
2. امکانات:
بعد از بررسی امنیت کیف پول، باید امکانات موجود در کیف پول بررسی شود. برخی از کیف پولها تنها از ارزهای دیجیتال محدودی پشتیبانی میکنند. اگر کاربری تمایل به ذخیره ارزهای متنوعی در والت خود داشته باشد، باید کیف پولی را انتخاب کند که از طیف گسترده ارزهای دیجیتال پشتیبانی کند.
علاوه بر این موضوع اگر کاربری معاملات زیادی در بازار کریپتوکارنسی انجام میدهد، بهتر است کیف پولی را انتخاب کند که به بیشتر صرافیها متصل شود.
3. کارمزد:
کیف پولهایی بابت نقل و انتقالات دارایی کاربران، به ازای هر معامله مقداری کارمزد دریافت میکنند. میزان کارمزد باید در کیف پولها مشخص باشد و براساس مقداری منطقی تعیین شود. اگر شما از آن دسته فعالان بازار کریپتوکارنسی میباشید که به طور دائم در حال جابجایی داراییهای خود هستید، توصیه میشود از کیف پولهایی با کارمزد پایین استفاده نمایید.
جمع بندی
کیف پولهای دیجیتال یا به اصطلاح والتها همانند گاو صندوق برای نگهداری داراییها هستند. اگر سرمایهگذاری، گاو صندوق ضعیفی انتخاب کند، دارایی خود را تحت ریسک حمله کلاهبرداران قرار میدهد. انتخاب کیف پول برای داراییهای دیجیتال نیز برای تجربه یک سرمایهگذاری موفق در بازار کریپتوکارنسی الزامی است.
در این مقاله تلاش کردیم تا شما ابتدا مفهوم کیف پول دیجیتال را درک کنید، سپس انواع کیف پولهای دیجیتال را شناخته و با بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای اندروید آشنا شوید. انتخاب کیف پول بسته به نوع معاملات و فعالیت هر شخص در بازار کریپتوکارنسی متفاوت است. در این مقاله با معرفی هرکدام از کیف پولها میتوانید کیف پول دیجیتال مناسب خود را تهیه فرمایید.
دمتون گرم مقالتون خیلی خوب بود یه سوالی ازتون داشتم کیف پول تراست ولت رو میشه به کیف پول لجر متصل کرد؟
سلام سپاس از همراهی شما
بله میشه متصل کرد
با تشکر