یکشنبه, فوریه 5, 2023
بلاگ تخصصی و جامع PCMFa بروکر
  • تحلیل‌گر شو
    • تحلیل سنتیمتال
    • تحلیل فاندامنتال
    • تحلیل تکنیکال
      • اندیکاتورها
      • الگوها
      • کندل ژاپنی
      • متفرقه
  • بازارهای مالی
    • فارکس
      • جفت ارزها
    • ابزارهای معاملاتی
    • ربات تریدر
    • کریپتو (Crypto)
    • متفرقه
  • اخبار و تحلیل‌ها
  • دانشگاه تریدری
  • تقویم اقتصادی
  • آموزش رایگان فارکس
  • اصطلاحات رمزارز (جامع)
بازگشت به بروکر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تحلیل‌گر شو
    • تحلیل سنتیمتال
    • تحلیل فاندامنتال
    • تحلیل تکنیکال
      • اندیکاتورها
      • الگوها
      • کندل ژاپنی
      • متفرقه
  • بازارهای مالی
    • فارکس
      • جفت ارزها
    • ابزارهای معاملاتی
    • ربات تریدر
    • کریپتو (Crypto)
    • متفرقه
  • اخبار و تحلیل‌ها
  • دانشگاه تریدری
  • تقویم اقتصادی
  • آموزش رایگان فارکس
  • اصطلاحات رمزارز (جامع)
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بلاگ تخصصی و جامع PCMFa بروکر
Home کریپتو (Crypto)

آینده ارز بایننس (BNB) و بررسی عوامل موثر بر قیمت بایننس کوین

در کریپتو (Crypto)
مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه
6
A A
0
آینده ارز بایننس
8
اشتراک گذاری ها
35
بازدیدها
اشتراک گذاری

فعالان بازار ارزهای دیجیتال برای ترید و خرید و فروش ارزهای دیجیتال، نیازمند یک صرافی متمرکز یا غیرمتمرکز در معاملات ارزهای دیجیتال هستند. صرافی بایننس، یکی از صرافی‌های معروف در بازار کریپتوکارنسی است که توانسته با جذب اعتماد سرمایه‌گذاران به یک صرافی معتبر در بازار کریپتوکارنسی تبدیل شود. صرافی بایننس دارای توکن بومی بایننس کوین یا Binance Coin است که توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده است. در سال گذشته صرافی بایننس حاشیه‌های زیادی داشته است که ممکن است بر آینده قیمت ارز دیجیتال بایننس کوین تاثیر بگذارد. در این مقاله قصد داریم تا آینده ارز بایننس را مورد بررسی قرار دهیم.

بیانه‌ی سلب مسئولیت

کاربران گرامی، مطالب درج شده در این مقاله براساس تحقیق و تالیف نویسنده می باشد. با این حال، مسئولیت بررسی دقیق‌تر و صحت مطلب و موارد ذکر شده، بر عهده شماست و بروکر PCM تضمینی بر این موضوع ندارد.

تاریخچه بایننس کوین (BNB)

ارز دیجیتال بایننس کوین در عرضه اولیه یا ICO در سال 2017 وارد بازار ارزهای دیجیتال شد. هدف از ایجاد و عرضه ارز دیجیتال بایننس کوین، جذب سرمایه برای توسعه صرافی بایننس بود. در واقع چانگ پنگ ژائو یا CZ، بنیان‌گذار صرافی بایننس، در تلاش است تا صرافی بایننس به یکی از بزرگترین صرافی‌های متمرکز در بازار کریپتوکارنسی تبدیل شود که دارای بلاک چین و توکن اختصاصی است.

صرافی بایننس، یکی از بزرگترین و ایمن‌ترین صرافی متمرکز در بازار کریپتوکارنسی است. این صرافی توانسته در سال‌های آتی اعتماد سرمایه‌گذاران زیادی را به خود جلب کند؛ به طوریکه وقتی ارز دیجیتالی در این صرافی لیست می‌شود، میزان اعتماد به آن ارز دیجیتال افزایش می‌باید و موجب رشد قیمت آن می‌‎شود. عرضه اولیه یا ICO بایننس کوین در سال 2017 باعث جذب سرمایه 15 میلیون دلار شد.

در آن عرضه اولیه 13 میلیون توکن بایننس کوین (BNB) عرضه شد. ارز دیجیتال بایننس کوین در ابتدا در بلاک چین اتریوم با استاندارد ERC-20 توسعه یافت. در آپریل 2019 تیم بایننس توانست بلاک چین اختصاصی خود را با نام بایننس چین (BINANCE CHAIN) توسعه دهد و ارز دیجیتال بایننس کوین را به بلاک چین اختصاصی خود منتقل کند.

تاریخچه ارز بایننس کوین (BNB)

ویژگی‌های بایننس کوین (BNB)

همانطور که اشاره شد، بایننس کوین با هدف توسعه صرافی بایننس و همچنین گسترش بلاک چین بایننس چین وارد بازار کریپتوکارنسی شد. بایننس کوین برای جذب سرمایه‌گذاران دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است. کاربران فعال در صرافی بایننس با خرید ارز دیجیتال بایننس کوین، می‌تواند از تخفیف‌های معاملاتی در صرافی بایننس استفاده کنند.

این تخفیف‌ها در سال اول 50درصد، در سال دوم 25 درصد و در سال سوم 12.5درصد است و این روند کاهشی ادامه دارد. بنابراین کاربران می‌توانند با خرید بایننس کوین از تخفیفات مناسبی در سه سال آینده برخوردار شوند. علاوه بر این موضوع، کاربران با خرید ارز دیجیتال بایننس کوین می‌توانند در پروژه‌های دیگر شبکه بایننس چین همکاری داشته باشند.

از دیگر ویژگی‌های مثبت بایننس کوین می‌تواند به بلاک چین آن اشاره کرد. بلاک چین بایننس کوین، بایننس اسمارت چین است که بلاک چین مخصوص تیم توسعه بایننس می‌باشد. این بلاک چین که به‌طور اختصاصی برای صرافی بایننس طراحی شده است، توانایی پردازش تراکنش‌های بسیار بالا را دارد و می‌تواند تعداد بالایی از تراکنش‌ها را کنترل کند.

در بایننس اسمارت چین قراردادهای هوشمند وجود ندارد. درواقع هیچ فریم ورک خاصی برای خرید و فروش توکن‌ها در این بلاک چین نیست و در آن قراردادهای هوشمند تعریف نمی‌شود. این موضوع به نوعی نقطه ضعف برای بلاک چین بایننس چین محسوب می‌شود که در سال‌های گذشته با وجود بلاک چین بایننس اسمارت چین (BINANCE SMART CHAIN) این ایراد برطرف شده است. ویژگی‌های ذکر شده در بلاک چین بایننس کوین باعث می‌شود تا سرمایه گذاران به این ارز دیجیتال اعتماد کنند.

ویژگی‌های BNB

توسعه دهندگان بایننس کوین

ایده ایجاد ارز دیجیتال بایننس کوین توسط چانگ پنگ ژائو یا CZ و ای هه (yi he) با هدف گسترش و توسعه صرافی بایننس مطرح شد. این دو نفر تا قبل از راه اندازی صرافی بایننس، در صرافی OKCoin مشغول به فعالیت بودند. چانگ پنگ ژائو یا CZ و خانم ای هه (yi he) در صرافی OKCoin موقعیت‌های چشم گیری در فناوری این صرافی کسب کرده بودند. این دو نفر با داشتن تجربه‌های کافی در فناوری توانستند تیم توسعه قدرتمندی برای توسعه بایننس کوین ایجاد کنند.

توسعه دهندگان binance coin

روند قیمت بایننس کوین از ابتدا تا کنون

ارز دیجیتال بایننس کوین در سال 2017 عرضه اولیه شد. قیمت ارز دیجیتال بایننس کوین در عرضه اولیه 0.13 دلار بود که توانست تا پایان سال 2018 به میزان 1900 درصد رشد کند و به مقدار 25 دلار برسد. دلیل این رشد بالای قیمت بایننس کوین را می‌توان اعتماد سرمایه‌گذاران به صرافی بایننس و تیم آن دانست.

بعد از آن در سال 2018 قیمت بایننس کوین با افت شدیدی همراه شد و با 74 درصد ریزش، به 5 دلار رسید. البته قیمت بایننس کوین در سال 2019 مجدد وارد روند صعودی شد و تا 39 دلار جهش پیدا کرد. این رشد قیمت تا اواسط سال 2020 ادامه داشت و مجدد قیمت بایننس کوین با دامپ شدیدی همراه شد و قیمت آن به 10 دلار رسید. یکی از دلایل اصلی دامپ بایننس کوین در سال 2020، همه گیری ویروس کرونا بود که باعث شد اکثر بازارهای مالی با دامپ‌های شدیدی همراه شود.

آینده ارز بیت تورنت از نظر تحلیلگران حرفه‌ای

مشاهده مقاله

سال 2021 اما دقیقا برعکس سال 2020، سال پامپ شدید بایننس کوین بود؛ به طوری که قیمت بایننس کوین از 10 دلار تا 690 دلار، که بیشترین قیمت ثبت شده برای این رمز ارز است، پامپ شد. درواقع قیمت ارز دیجیتال بایننس کوین با وارد شدن در یک روند صعودی با شیب بسیار زیاد توانست رشد 6500 درصدی را تجربه کند.

این روند شارپ صعودی تا ماه می سال 2021 ادامه پیدا کرد و بعد از آن قیمت بایننس کوین از اواخر می سال 2021 تا به امروز وارد یک روند نزولی شده است. روندی که قیمت بایننس کوین را از 690 دلار به محدوده 260 دلار رسانده است.

تصویر زیر، روند قیمت ارز دیجیتال بایننس کوین را از ابتدا تا کنون نمایش می‌دهد. قیمت بایننس کوین در سال گذشته به دلیل وجود خبر شوکه کننده‌ای مانند ورشکستگی صرافی FTX و روند نزولی بیت کوین با کاهش قیمت همراه بود.

پیش بینی آینده ارز بایننس کوین

تحلیل تکنیکال بایننس کوین

استفاده از ابزار تحلیل تکینکال در کنار شناخت عوامل تاثیر گذار بر روند قیمت، باعث می‌شود تا نگاهی روشن و دقیق در آینده قیمت ارز دیجیتال بایننس کوین داشته باشیم. در ابتدا به سراغ نواحی مهم حمایت و مقاومت که قیمت بایننس کوین به آن‌ها واکنش نشان داده است، می‌رویم.

تصویر زیر، چارت قیمت بایننس کوین را در تایم فریم هفتگی نشان می‌دهد. همان‌طور که در چارت زیر مشاهده می‌کنید، در حال حاضر قیمت ارز دیجیتال بایننس کوین در محدوده حمایتی 193 تا 216 دلار و محدوده مقاومتی 320 تا 360 دلار قرار گرفته است. خطوط حمایت و مقاومت فیبوناچی نیز در این چارت مشخص است.

قیمت بایننس کوین تا به امروز توانسته است به ناحیه حمایتی واکنش مثبت نشان دهد و به سمت بالا حرکت کند. در صورتی که قیمت بایننس بتواند وارد یک روند صعودی شود، می‌تواند تا محدوده‌های مقاومتی 193 تا 216 دلار و 320 تا 360 دلار رشد کند. این اهداف می‌تواند در سال 2023 برای بایننس کوین اتفاق بیافتد. اما در صورتی که افت قیمت بایننس کوین ادامه پیدا کند و نتواند از روند نزولی خود خارج شود، امکان ریزش قیمت تا محدوده حمایتی 78.6 درصدی فیبوناچی، یعنی 168 دلار، وجود دارد.

علاوه بر موضوع حمایت‌ها و مقاومت‌ها، حجم معاملات بایننس کوین در سال 2022 به شدت کاهش پیدا کرده است. برای آن که بایننس کوین بتواند وارد یک روند صعودی شود، باید تغییراتی در حجم معاملات آن اتفاق بیافتد و خریداران و سرمایه‌گذاران بزرگ به معاملات ارز دیجیتال بایننس کوین بازگردند.

تحلیل تکنیکال آینده ارز بایننس کوین

بعد از شناخت نواحی حمایت و مقاومت، برای درک بهتر رفتار قیمت، از اندیکاتورها استفاده می‌کنیم. تصویر زیر چارت قیمت بایننس کوین را در تایم فریم هفتگی نشان می‌دهد. در این چارت از دو اندیکاتور Bollinger bands و RSI استفاده شده است.

همان طور که مشاهده می‌کنید، قیمت بایننس کوین بعد از برخورد با باند پایین واکنش مثبت نشان داده و با کندل‌های مثبت به سمت باند بالا در حال حرکت است. اگر حرکت کندل‌ها به سمت باندهای بالا ادامه دار باشد و باندها از حالت فشردگی خارج شوند، می‌تواند سیگنالی مبنی بر شروع روند صعودی باشد.

البته در صورتی که قیمت بایننس کوین به سمت باند پایین حرکت کند و باندها از حالت فشردگی خارج شوند، سیگنالی بر ادامه روند نزولی است. علاوه بر باندهای بولینگر، با بررسی اندیکاتور RSI می‌توان دریافت که قیمت در ماه‌های گذشته در ناحیه اشباع فروش قرار گرفته است و در حال حرکت به سمت ناحیه اشباع خرید است. در صورتی که این روند در اندیکاتور RSI ادامه داشته باشد، می‌تواند نشانه‌ای بر ورود خریداران جدید در معاملات بایننس کوین و شروع یک روند صعودی باشد.

آینده قیمت ارز بایننس کوین

تصویر زیر، چارت قیمت بایننس کوین را در تایم فریم روزانه نشان می‌دهد. در این چارت از اندیکاتور MACD و میانگین متحرک استفاده شده است. خط آبی و خط قرمز در چارت زیر به ترتیب نشان دهنده میانگین‌های متحرک 100 و 200 روزه است. همان طور که در تصویر زیر مشخص است قیمت بایننس در حال حرکت به سمت خط‌های میانگین متحرک است.

در صورتیکه قیمت بایننس بتواند از خطوط آبی و قرمز عبور کند و آن‌ها را به سمت بالا بشکند، روند صعودی جدیدی در قیمت بایننس کوین آغاز می‌شود. علاوه بر این موضوع، با بررسی اندیکاتور MACD می‌توان مشاهده کرد که خطوط هیستوگرام و خط مکدی در یک روند صعودی در حال حرکت به سمت ناحیه مثبت هستند. ورود خطوط هسیتوگرام به ناحیه مثبت می‌تواند باعث افزایش قیمت بایننس کوین شود.

افزایش قیمت بایننس کوین

عوامل موثر بر قیمت و آینده ارز بایننس

برای آنکه بتوانیم نگاهی درست و منطقی بر رفتار قیمت بایننس کوین داشته باشیم، باید عوامل موثر بر قیمت ارز دیجیتال بایننس کوین را شناسایی کنیم. این موضوع در کنار بررسی تحلیل تکنیکال بایننس کوین، دیدگاه خوبی برای تصمیم گیری در خرید یا فروش بایننس کوین به ما می‌دهد. عوامل بالقوه‌ای که می‌تواند در سال آینده موجب تغییر روند قیمتی بایننس کوین شود، موارد زیر است:

1. پروژه‌های دیفای

صرافی بایننس یک صرافی ارز دیجیتال متمرکز محسوب می‌شود. این صرافی بعد از انتشار ارز دیجیتال بایننس کوین و خلق بلاک چین اسمارت چین برای طراحی قراردادهای هوشمند، تلاش کرد تا بتواند در پروژه‌های دیفای و ایجاد صرافی غیرمتمرکز ورود کند. تیم توسعه بایننس توانسته است تا توسعه صرافی بایننس دکس (binance dex) در بلاک چین اسمارت چین، گام مهمی برای رقابت با صرافی‌های غیرمتمرکز دیگر بردارد. تغییرات و پیشرفت در این پروژه‌ها و افزایش کاربران صرافی بایننس دکس می‌تواند میزان اعتماد به بایننس کوین را افزایش دهد.

2. حجم معاملات

همان طور که در چارت قیمت بایننس کوین مشاهده کردید، تغییرات حجم معاملات باعث ایجاد روندهای صعودی و نزولی در قیمت بایننس کوین می‌شود. در سال 2022 حجم معاملات این ارز دیجیتال به شدت پایین بود. اگر در سال 2023 شاهد افزایش ناگهانی حجم معاملات بایننس کوین باشیم، می‌توانیم انتظار شروع یک روند صعودی یا نزولی قدرتمند را در ارز دیجیتال بایننس کوین شاهد باشیم.

شایعات ورشکستگی

یکی از دلایل اصلی افت قیمت بایننس در سال 2022، ورشکستگی صرافی FTX بود. این صرافی به دلیل کمبود ذخایر دارایی خود نتوانسته بود بدهی‌های کابران خود را پرداخت کند و اعلام ورشکستگی کرد. موضوعی که باعث شد کاربران فکر کنند که ممکن است صرافی‌های بزرگ دیگری مانند بایننس نیز دچار ورشکستگی شوند.

البته چانگ پنگ ژائو یا CZ، مدیر عامل بایننس، با انتشار گزارشی از ذخایر صرافی بایننس به این شایعات پایان داد. البته ناگفته نماند که این گزارشات به تایید حسابرسی نرسیده است.

عوامل موثر بر قیمت و آینده ارز بایننس کوین

نظرات سایت‌های معتبر برای آینده ارز بایننس

سایت‌های معتبر فعال در بازار ارزهای دیجیتال با ارائه تحلیل‌های گوناگون راجع به ارزهای دیجیتال، سعی می‌کنند تا روند قیمتی آن‌ها را در سال‌های آتی پیش بینی کنند. برخی از سایت‌های معتبر بازار ارزهای دیجیتال تحلیل‌هایی برای قیمت بایننس کوین در سال آینده ارائه داده‌اند:

1. digital coin price

سایت digitalcoinprice.com از سایت‌های معتبر در زمینه ارائه اطلاعات کاربردی و مطالب آموزشی برای بازار ارزهای دیجیتال است. طبق پیش بینی کارشناسان این سایت، قیمت بایننس کوین در سال 2023 با رشد همراه است و تا پایان سال 2023 ارزش بایننس کوین بین بازده 498 تا 547 دلار قرار می‌گیرد.

2. coinfans

سایت www.coinfans.co از سایت‌های معروف در زمینه اخبار و تحلیل ارزهای دیجیتال است. بر طبق گفته‌های کارشناسان این سایت، قیمت بایننس کوین در سال 2023 وارد یک روند صعودی خواهد شد که این روند می‌تواند ارزش بایننس کوین را در سال‌های آتی افزایش دهد.

3. trading beasts

سایت tradingbeasts.com از سایت‌های معروف بازارهای مالی است که با ارائه تحلیل‌ها و مطالب آموزشی، به فعالان بازارهای مالی در زمینه خرید و فروش دارایی‌ها کمک می‌کند. بر طبق نظرات این سایت، بایننس کوین تا سال 2024 به قیمت 423 دلار می‌رسد و وارد یک روند صعودی می‌شود. این روند صعودی تا سال 2025 ادامه خواهد داشت و ارز بایننس کوین تا سال 2025 به 571 دلار خواهد رسید.

معرفی ارز نئو (NEO) یا قاتل اتریوم + آموزش کسب درآمد از آن

مشاهده مقاله

4. wallet investor

سایت walletinvestor.com از سایت‌های معروف بازارهای مالی در زمینه اخبار و اطلاعات قیمتی بازارهای فارکس و کریپتوکارنسی فعالیت می‌کند. بر طبق نظر کارشناسان این سایت، بایننس کوین یک گزینه مناسب برای سرمایه‌گذاری بلند مدت به مدت 5 سال است که می‌تواند به میزان 90% رشد قیمت را تجربه کند.

5. GOV Capital

سایت gov.capital یکی از سایت‌های بزرگ بازارهای مالی که در زمینه ارائه داده و پیش بینی سهام، جفت ارزها و ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کند. این سایت برخلاف پیش بینی‌های سایت‌های ذکر شده، نگاه بدبینانه‌ای نسبت به آینده بایننس کوین دارد. به عقیده کارشناسان این سایت، ارزش بایننس کوین در سال 2023 کاهش می‌یابد و قیمت آن در بازده 95 تا 102 دلار قرار می‌گیرد.

جمع بندی

صرافی بایننس یکی از بزرگترین صرافی‌های ارزهای دیجیتال است. این صرافی دارای توکن بومی بایننس کوین (BNB) است که با هدف توسعه پروژه‌های دیفای و گسترش صرافی بایننس وارد بازار ارزهای دیجیتال شد. هر اتفاق و خبری که برای صرافی بایننس می‌افتد، بر روی قیمت بایننس کوین تاثیرگذار است.

در حال حاضر صرافی بایننس بعد از اعلام ورشکستگی FTX درگیر شایعات مختلفی است. اولین شایعه کمبود ذخایر صرافی بایننس و دومین شایعه پولشویی این صرافی است. درحال حاضر هیچ کدام از موارد گفته شده اثبات نشده و تیم توسعه بایننس با ارائه گزارش‌های مختلفی این شایعات را تکذیب کرده اند.

به طور کلی اگر در صرافی بایننس فعالیت دارید، توصیه می‌شو که بخشی از سرمایه خود را از این صرافی خارج کنید و در کیف پول یا صرافی ایمن ذخیره کنید. سال‌های پیش‌رو برای صرافی بایننس و ارز دیجیتال بایننس کوین بسیار حیاتی است. اگر صرافی بایننس بتواند در سال‌های آتی اعتماد سرمایه‌گذاران را جلب کند و به شایعات پایان دهد، ارز دیجیتال بایننس کوین می‌تواند با رشد قیمت بالایی همراه شود.

در این مقاله تلاش کردیم تا با بررسی اتفاقات و عوامل موثر بر قیمت بایننس کوین، آینده ارز بایننس را مورد بررسی قرار دهیم.

پست قبلی

مارکت اوردر (Market Order) یا سفارش بازار چیست و چه تفاوتی با لیمیت اوردر دارد؟

پست‌ بعدی

رول اور (Roll Over) چیست؟ + 3 نکته مهم برای استفاده از نرخ رول اور به نفع خودتان

مرتبط پست ها

بهترین آلت کوین‌ها در سال 2023
کریپتو (Crypto)

بهترین آلت کوین های بازار کریپتو در سال 2023 که ارزش سرمایه گذاری دارند

1
ارز دیجیتال نیر (NEAR) چیست؟
کریپتو (Crypto)

ارز NEAR چیست؟ و آیا near protocol می‌تواند با اتریوم رقابت کند؟

7
9 رمز ارز آینده دار
کریپتو (Crypto)

معرفی 9 رمز ارز آینده دار برای سرمایه گذاری + تضمینی

16
ارز دیجیتال گالا (Gala) چیست؟
کریپتو (Crypto)

ارز گالا (Gala) چیست؟ بهمراه پیش بینی آینده قیمت گالا برای سرمایه گذاری

14
پست‌ بعدی
رول اور (Roll Over) چیست؟

رول اور (Roll Over) چیست؟ + 3 نکته مهم برای استفاده از نرخ رول اور به نفع خودتان

اشتراک در
وارد شدن
اطلاع از
guest
guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اخبار پرطرفدار

  • ارز دیجیتال SLP چیست؟

    ارز SLP چیست و چرا نباید روی آن سرمایه گذاری کنیم؟

    95 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 38 توئیت 24
  • پیش بینی قیمت اتریوم تا سال 2023 – آیا اتریوم در سال آینده مرز 5000 دلاری را رد می‌کند؟

    45 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 18 توئیت 11
  • الگوی مثلث (Triangle Pattern) در تحلیل تکنیکال و 4 نوع آن

    39 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 16 توئیت 10
  • اندیکاتور باند بولینگر چیست؟

    34 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • الگوی سایفر (Cypher pattern) نحوه‌ی معامله، تعریف و استراتژی الگوی‌ سایفر در فارکس

    34 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
بلاگ تخصصی و جامع PCMFa بروکر

تیم محتوای PCMFa بروکر با بیش از 15 سال سابقه در زمینه آموزشی، خبری و تحلیلی دنیای اقتصاد

ما را دنبال کنید

آخرین مقالات

  • بهترین آلت کوین های بازار کریپتو در سال 2023 که ارزش سرمایه گذاری دارند
  • حساب اسلامی (Islamic account) فارکس چیست و کارمزد آن چگونه محاسبه می‌شود؟
  • کسب 440 درصد سود معاملاتی – تریدر موفق ژانویه 2023
  • ارز NEAR چیست؟ و آیا near protocol می‌تواند با اتریوم رقابت کند؟
  • معرفی 9 رمز ارز آینده دار برای سرمایه گذاری + تضمینی

پست های برتر

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
پیش بینی قیمت اتریوم تا سال 2023

پیش بینی قیمت اتریوم تا سال 2023 – آیا اتریوم در سال آینده مرز 5000 دلاری را رد می‌کند؟

کسب 440 درصد سود معاملاتی – تریدر موفق ژانویه 2023

بهترین آلت کوین‌ها در سال 2023

بهترین آلت کوین های بازار کریپتو در سال 2023 که ارزش سرمایه گذاری دارند

حساب اسلامی در بازار فارکس چیست؟

حساب اسلامی (Islamic account) فارکس چیست و کارمزد آن چگونه محاسبه می‌شود؟

آخرین مقالات

بهترین آلت کوین‌ها در سال 2023

بهترین آلت کوین های بازار کریپتو در سال 2023 که ارزش سرمایه گذاری دارند

حساب اسلامی در بازار فارکس چیست؟

حساب اسلامی (Islamic account) فارکس چیست و کارمزد آن چگونه محاسبه می‌شود؟

کسب 440 درصد سود معاملاتی – تریدر موفق ژانویه 2023

© 2023 - تمامی حقوق برای سایت پی سی ام فا بروکر محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تحلیل‌گر شو
    • تحلیل سنتیمتال
    • تحلیل فاندامنتال
    • تحلیل تکنیکال
      • اندیکاتورها
      • الگوها
      • کندل ژاپنی
      • متفرقه
  • بازارهای مالی
    • فارکس
      • جفت ارزها
    • ابزارهای معاملاتی
    • ربات تریدر
    • کریپتو (Crypto)
    • متفرقه
  • اخبار و تحلیل‌ها
  • دانشگاه تریدری
  • تقویم اقتصادی
  • آموزش رایگان فارکس
  • اصطلاحات رمزارز (جامع)
بازگشت به بروکر

© 2023 - تمامی حقوق برای سایت پی سی ام فا بروکر محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
wpDiscuz