کیف پول سیف پل چیست و چه ویژگیهایی دارد؟ چگونه میتوان از این کیف پول استفاده کرده؟ مزایا و معایب ولت سیف پل چه مواردی است؟
در دنیای کریپتوکارنسی، کاربران بعد از خرید رمز ارزهای مورد نظر خود، آنها را در نرم افزارها یا سخت افزارهایی به نام wallet یا کیف پول ذخیره میکنند. کیف پولها یک فضای ذخیره سازی ایمن برای رمز ارزها هستند که از کلیدهای عمومی و خصوصی کاربران محافظت میکنند. هکرها و کلاهبرداران برای دزدی از کاربران بازار کریپتو با روشهای مختلفی سعی میکنند به کلیدهای خصوصی آنها دسترسی پیدا کنند.
کیف پولها با ایجاد بستری ایمن، از اطلاعات کاربران محافظت میکنند. انتخاب یک کیف پول ایمن برای نگهداری داراییهای دیجیتال، یک تصمیم مهم و حیاتی برای کاربران به حساب میآید. در حال حاضر کیف پولهای بسیاری در بازار کریپتوکارنسی وجود دارند که تنها تعداد محدودی از آنها امنیت و کیفیت بالایی را به افراد ارائه میکنند. یکی از کیف پولهای ایمن و پرطرفدار، کیف پول سیف پال (SafePal) است. این کیف پول در بین کاربران ایرانی نیز طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله قصد داریم تا کیف پول سیف پل را به صورت کامل مورد بررسی قرار دهیم.
کیف پول سیف پل چیست؟
کیف پول سیف پل (safepal)، یکی از محبوب ترین ولتهای بازار کریپتوکارنسی است که توسط تیم بایننس در سال 2018 طراحی و به بازار عرضه شده است. این کیف پول در ابتدا با عرضه کیف پول سخت افزاری safepal، کار خود را در حوزه والتهای سخت افزاری شروع کرد. اما بعد از توسعه برنامه غیر متمرکز Dapp و محبوبیت آنها در بازار کریپتو، تیم توسعه این ولت تصمیم گرفتند کیف پول نرم افزاری safepal را نیز ایجاد کنند و به کاربران خود ارائه دهند.
کیف پول نرم افزاری سیف پل از انواع برنامههای غیر متمرکز پشتیبانی میکند و کاربران میتوانند با اکثر برنامه های DApp موجود در بلاک چین اتریوم، تبادل اطلاعات داشته باشند. safepal ساختاری غیر متمرکز دارد و نوعی کیف پول غیرحضانتی (Non custodial) محسوب میشود. بدین معنا که والت هیچ کنترلی بر اطلاعات کاربران ندارد و کلیدهای خصوصی افراد به صورت غیرمتمرکز و توسط خود آنها کنترل میشود. کیف پول سیف پل هیچ اطلاعاتی از افراد را در پلتفرم خود ذخیره نمیکند و کاربران باید خود از اطلاعاتی مانند کلیدهای خصوصی، رمز عبور و از همه مهمتر عبارات بازیابی محافظت کنند.
تاریخچه کیف پول سیف پل (Safepal)
ایده ساخت کیف پول سیف پل اولین بار توسط ورونیکا وانگ (Veronica Wong) مطرح شد. وانگ یک توسعه و بنیانگذار شرکت استارت آپی safepal است. او در سال 2018 با هدف ساخت و توسعه والتهای ایمن، تیم توسعه خود را ایجاد کرد. عملکرد این استارت آپ به قدری خوب بود که باعث شد تا اواخر سال 2018 شرکت بایننس بر روی شرکت سرمایه گذاری کند. بایننس بخشی از سهام این استارت آپ را خریداری کرد تا آنها بتوانند کیف پول ایمنی را طراحی و عرضه کنند.
تیم توسعه safepal در سال 2019 اولین کیف پول سخت افزاری خود را منتشر کرد. ویژگیهای منحصر به فرد و امنیت بالای آن باعث شد تا بسیاری از کاربران جذب این والت شوند. تنها نه ماه بعد از عرضه کیف پول سخت افزاری، تیم توسعه safepal توانستند کیف پول نرم افزاری اکوسیستم سیف پال را ایجاد و به کاربران عرضه کنند. کیف پول نرم افزاری قابلیت پشتیبانی از برنامه های DApp را دارد و به همین دلیل بسیاری از توسعه دهندگان جذب این والت شدهاند.
بعد از توسعه والت نرم افزاری، تیم توسعه توکن بومی اکوسیستم خود را در بستر شبکه بایننس توسعه داد. این توکن در سال 2021 در بازار کریپتوکارنسی عرضه شد. با انتشار توکن بومی SFP، افراد بیشتری با قابلیتهای کیف پولهای safepal آشنا شدند و به همین دلیل جامعه کاربری این والت با رشد خوبی مواجه شد. در حال حاضر safepal یکی از برندهای معتبر برای کیف پول های ارزهای دیجیتال به حساب میآید که بیشترین کاربران به آن اعتماد دارند.
سیف پل چگونه کار میکند؟
معماری کیف پول سیف پل به گونهای طراحی شده تا بتواند امنیت بالایی برای کاربران پلتفرم ایجاد کند. این والت لایههای امنیتی و الگوریتمهای رمزنگاری متنوعی دارد و از انواع روشهای امنیتی متنوعی پشتیبانی میکند. از مهمترین این روشها میتوان به پشتیبانی از QR کدها و استفاده از اثر انگشت برای ورود کاربران به پلتفرم safepal اشاره کرد.
علاوه بر این موارد، سیف پال سخت افزاری دارای تراشه امنیتی است که از اطلاعات کاربران در شرایط آفلاین محافظت میکند. این تراشه به کمک الگوریتمهای رمزنگاری شده، فضایی غیر متمرکز و ایمن برای ذخیره کلیدهای خصوصی کاربران فراهم میکند.
ساختار طراحی شده در کیف پول نرم افزاری safepal به گونهایست که میتواند از 54 نوع بلاک چین پشتیبانی کند. این ویژگی باعث میشود تا والت safepal علاوه بر ذخیره و ارسال رمز ارزها، بتواند با برنامههای DApp تعامل داشته باشد. امکان استیک کردن رمز ارزها و مشارکت در استخرهای نقدینگی صرافی های غیر متمرکز، از دیگر قابلیتهای آن به حساب میآید.
آشنایی با توکن سیف پل
کیف پول سیف پل دارای توکن بومی با نماد SFP بوده و در بستر شبکه بایننس اسمارت چین با استاندارد BEP-20 ساخته شده است. توکن SFP در اکوسیستم سیف پال کاربردهای زیادی دارد. مهم ترین این کاربردها موارد زیر هستند:
- حاکمیت: کاربران با داشتن توکن SFP میتوانند در نظرسنجیهای اکوسیستم safepal شرکت کنند. توکنهای SFP همانند سهام یک شرکت عمل میکنند و هرچه کاربران توکنهای بیشتری داشته باشند، قدرت رای بالاتری نیز خواهند داشت.
- استیکینگ: توکن SFP قابلیت استیکینگ (Staking) دارد. کاربران با دریافت این توکن علاوه بر سرمایه گذاری بر روی اکوسیستم سیف پل، میتوانند با استیک کردن توکن SFP سود مشخصی دریافت نمایند.
- دریافت تخفیف معاملاتی: کیف پولهای safepal برای جابجایی داراییهای کاربران مقدار مشخصی از تراکنشها را به عنوان کارمزد دریافت میکنند. کاربران با داشتن توکن SFP میتوانند از تخفیفهای متنوعی برای محاسبه کارمزد تراکنشهای خود استفاده کنند.
- نمایش تبلیغات در کیف پول: افراد به کمک کیف پول safepal میتوانند کسب و کار و برنامه خود را به سایر کاربران معرفی کنند. افراد به کمک توکن SFP میتوانند حق نمایش تبلیغ در کیف پول safepal را پرداخت کنند.
- اضافه کردن برنامههای غیر متمرکز: کاربران برای اضافه کردن برنامههای غیر متمرکز به کیف پول safepal، باید مقدار مشخصی را به این والت پرداخت کنند که این پرداخت از طریق توکنهای SFP انجام میشود.
در حال حاضر حدود 500 میلیون توکن SFP در اکوسیستم safepal ایجاد شده است که تعداد 108 میلیون از آن در بازار کریپتوکارنسی معامله میشود. این توکن در صرافی های بایننس (binance)، کوکوین (kucoin)، gate.io و HitBTC خرید و فروش میشود.
مزایای کیف پول های سیف پل (Safepal)
- قیمت مقرون به صرفه: معمولا قیمت کیف پولهای سخت افزاری بیشتر از 100 دلار است. safepal با قیمتهای منصفانه (40 تا 60 دلار) جایگزین ولتهای گران قیمت شده و به همین دلیل، طرفداران زیادی دارد.
- رابط کاربری ساده: رابط کاربری ساده و شفاف در کنار وجود آموزشهای مختلف در این والت باعث شده تا افراد مبتدی بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند.
- امنیت بالا: سیف پل با کمک تراشه امنیتی SE Chip در داخل کیف پولهای سخت افزاری خود، امنیت بالایی برای کاربران خود ایجاد کرده است. سیف پال با استفاده از طراحی لایههای امنیتی و غیرمتمرکز سازی اطلاعات در کیف پولهای نرم افزاری خود نیز امنیت بالایی برقرار کرده است.
معایب کیف پول های سیف پل (Safepal)
- برای آپدیت کیف پول سخت افزاری، باید به اینترنت وصل شد. زمانی که کیف پول سخت افزاری سیف پال به آپدیت یا به روزرسانی نیاز دارد، باید این والت را به شبکه اینترنت وصل کرد تا اطلاعات مورد نیاز برای آپدیت در این کیف پول بارگزاری شوند. اتصال به دنیای اینترنت ممکن است فرصتی برای نفوذ هکرها به کیف پولهای سخت افزاری ایجاد کند.
- طول عمر باتری پایین است. با مقایسه طول عمر باتری ولت سخت افزاری سیف پال با سایر کیف پولها، میتوان تشخیص داد که عمر باتری این کیف پول پایینتر است و بعد از مدت طولانی، کاربر دچار مشکل میشود.
- تنها با مدل نرم افزاری safepal تعامل دارد. بیشتر کیف پولهای سخت افزاری به ولتهای ایمنی همچون متامسک و تراست ولت متصل میشوند و امکان ارسال و دریافت رمز ارزها را برای کاربران فراهم میکنند. ولت سخت افزاری safepal تنها با ولت نرم افزاری خود میتواند تبادل اطلاعات داشته باشد.
آموزش راه اندازی کیف پول نرم افزاری سیف پل
برای شروع کار با کیف پول نرم افزاری سیف پال، ابتدا باید آن را دانلود کنید. ولت نرم افزاری safepal در سیستم عاملهای اندروید و IOS توسعه یافته است. این ولت در حال حاضر در سیستم عاملهای دسکتاپ (مانند ویندوز و لینکوس) نسخهای ندارد و به جای آن به عنوان افزونه مرورگر در browserهای کروم (chrome)، فایرفاکس (firefox) و مایکروسافت اج (Microsoft edge) مورد استفاده قرار میگیرد. برای دانلود این کیف پول، ابتدا به سایت safepal.com مراجعه کنید و با کلیک بر روی گزینه download، نسخه مورد نظر خود را دریافت کنید.
تمامی نسخههای منتشر شده بر ولت نرم افزاری safepal ساختار و مراحل نصب یکسانی دارند. در اینجا نسخه اندروید این نرم افزار برای آموزش ساخت حساب و ورود به این ولت استفاده شده است. بعد از دانلود و نصب این کیف پول، وارد صفحه ورود به حساب میشوید. نرم افزار در ابتدا ویژگیها و خدمات خود را به کاربران نشان میدهد. با تایید گزینه I’ve read and accepted the term of use و کلیک بر روی get started، به مرحله بعد میروید.
مرحله بعدی، ساخت پسورد شخصی برای ورود به برنامه است. باید یک عدد 6 رقمی را به دلخواه به عنوان رمز عبور خود انتخاب کنید و در مرحله بعد مجدد آن را تایید کنید. بعد از آن نرم افزار آماده ساخت حساب کاربری یا بازیابی آن میشود.
در مرحله بعدی، کاربر باید نوع کیف پول خود را انتخاب کند. در اینجا چون قرار است کیف پول نرم افزاری را راه اندازی کنیم، بر روی گزینه software wallet کلیک میکنیم.
با کلیک بر روی software wallet، گزینههای مختلفی برای ما نمایش داده میشود. اگر قبلا حساب کاربری در پلتفرم safepal داشتهاید، با کلیک بر روی گزینه by mnemonic phrase میتوانید به وسیله عبارات بازیابی، مجدد وارد کیف پول خود شوید. در صورتیکه کلید خصوصی داراییهای خود را داشته باشید، میتوانید با کلیک بر روی by private key اطلاعات کلیدهای خصوصی خود را وارد کرده و آنها را بازیابی کنید.
در روشهای دیگر نیز به کمک فایل بک آپ گرفته شده از حساب کاربری خود به فرمت JSON میتوانید اطلاعات قبلی خود را بدست آورید. در صورتی که قصد دارید حساب کاربری جدید در این کیف پول ایجاد کنید، بر روی گزینه create my wallet کلیک کنید.
بعد از کلیک بر روی گزینه create my wallet و وارد کردن رمز عبور شخصی ساخته شده، باید یک اسم برای حساب کاربری خود تعریف کنید. انتخاب اسم کاملا دلخواه است و با هر زبانی میتوانید اسم مورد نظر حساب خود را انتخاب کنید. بعد از آن نوبت به بخش دریافت عبارات بازیابی از کیف پول میرسد. به دو روش میتوانید این عبارات را ذخیره کنید. روش اول از تغییر فضای ابری گوگل درایو است که با کلیک بر روی گزینه backup to google drive و وارد کردن اطلاعات ایمیل خود، میتوانید این عبارات را در گوگل درایو خود ذخیره کنید.
این روش برای ذخیره اطلاعات این عبارات توصیه نمیشود؛ زیرا عبارات امنیتی در یک فضای ابری متمرکز ذخیره میشوند و ممکن است در معرض حمله هکرها و خرابکاران قرار گیرند. بنابراین توصیه میشود از روش دوم، یعنی ذخیره عبارات امنیتی به صورت دستی استفاده کنید. برای این کار بر روی گزینه backup manually کلیک کنید تا عبارات بازیابی برای شما نمایش داده شوند.
بعد از نمایش عبارات بازیابی و تایید آنها، کیف پول یک آزمون از کاربر میگیرد و از او میخواهد تا عبارات را به ترتیب وارد کند. بعد از انجام درست این آزمون، حساب کاربر فعال میشود و صفحه اصلی والت (تصویر زیر) برای آن به نمایش درمیآید.
آموزش راه اندازی کیف پول سخت افزاری سیف پل
تیم توسعه سیف پل، سه نوع کیف پول سخت افزاری s1، s1 pro و x1 را تا به امروز برای کاربران خود عرضه کرده است. طریقه نصب و راه اندازی این کیف پولها تقریبا یکسان است. برای آموزش راه اندازی کیف پول سخت افزاری سیف پال، از مدل s1 استفاده میکنیم. در گام اول برای راه اندازی سخت افزاری ولت، باید آن را احراز هویت کنید.
زمانی که دستگاه را روشن میکنید، گزینه Device Authentication را نمایش میدهد. در این مرحله بر روی گزینه next کلیک کنید تا یک QR کد در ولت سخت افزاری شما به نمایش درآید. در این حالت باید به کمک گوشی خود، کد نمایش داده شده را اسکن کنید. با اسکن QR، یک کد 6 رقمی در مرورگر گوشی شما نمایش داده میشود. با وارد کردن آن کد در ولت خود، کیف پول شما احراز هویت میشود.
بعد از احراز هویت، ولت برای ساخت حساب کاربری آماده میشود. بعد از انتخاب زبان مورد نظر، بر روی گزینه lets begin کلیک کنید تا وارد مرحله بعدی شوید.
بعد از کلیک بر روی گزینه lets begin، دو گزینه create my wallet و recover my wallet برای کاربر نمایش داده میشود. اگر قبلا حساب کاربری در سیف پل داشتهاید، به کمک عبارات بازیابی میتوانید مجدد وارد حساب خود شوید. برای بازیابی حساب خود کافیست بر روی گزینه recover my wallet کلیک کنید تا با وارد کردن عبارات بازیابی، وارد حساب کاربری قبلی خود شوید.
در صورتیکه عبارات بازیابی را گم یا فراموش کرده باشید، به هیچ عنوان نمیتوانید به حساب کاربری قبلی خود دسترسی پیدا باشید. اگر میخواهید یک حساب کاربری جدید داشته باشید، بر روی گزینه create my wallet کلیک کنید.
در این مرحله باید تعداد عبارات بازیابی مورد نظر خود را مشخص کنید. عبارات بازیابی میتوانند 12، 18 و 24تایی باشند. هرچه تعداد عبارات بازیابی بیشتر باشد، امنیت کیف پول افزایش مییابد. بعد از انتخاب تعداد عبارات بازیابی، کیف پول عبارات را به ترتیب برای شما به نمایش میگذارد.
با نمایش عبارات بازیابی، آنها را در جایی مطمئن به صورت دستی یادداشت کنید. دقت کنید تنها به کمک عبارات بازیابی میتوانید به اطلاعات کیف پول خود دسترسی داشته باشید. بنابراین از آنها به خوبی محافظت کنید. در پکیج کیف پول سیف پل s1 برگهای برای یادداشت عبارات بازیابی قرار داده شده است. میتوانید از آن برگه استفاده کنید.
بعد از یادداشت عبارات بازیابی، با کلیک بر روی گزینه ok، کیف پول از شما یک آزمون میگیرد. در این آزمون باید عبارات بازیابی را به ترتیب وارد والت کنید. این آزمون به منظور اطمینان از نگهداری عبارات بازیابی از کاربران گرفته میشود. بعد از وارد کردن صحیح عبارات بازیابی، کیف پول عبارات verified را نمایش میدهد. در این حالت حساب کاربر ایجاد شده است. برای این کار بر روی گزینه set my pin کلیک کنید.
بعد از کلیک بر روی گزینه set my pin، باید رمز عبور شخصی خود را ایجاد کنید. این رمز باید حداقل 6 رقمی باشد. رمز عبور شخصی برای ورود به کیف پول استفاده میشود و به کمک آن میتوانید امنیت والت خود را دوچندان کنید. با وارد کردن رمز عبور و تایید آن به مرحله بعد میروید.
در مرحله بعد، باید یک نام دلخواه برای کیف پول خود مشخص کنید. برای این کار بر روی گزینه name my wallet کلیک کنید و اسم دلخواه والت خود را وارد کرده و سپس آن را تایید کنید.
بعد از انتخاب اسم دلخواه و تایید آن، کیف پول سخت افزاری فعال میشود و شخص میتواند از آن به صورت کامل استفاده کند. معمولا کاربران کیف پول سخت افزاری خود را به ولت نرم افزاری وصل میکنند. با این کار کاربر میتواند داراییهای خود را در هر دو پلتفرم مدیریت و کنترل کند. برای انجام این کار باید ابتدا نرم افزار کیف پول safepal را دانلود کنید.
بعد از آن وارد نرم افزار شوید تا بعد از تعریف یک رمز عبور شخصی در ولت نرم افزاری خود، به صفحه زیر برسید. در این صفحه، بر روی گزینه hardware wallet کلیک کنید تا فرآیند اتصال ولت های سخت افزاری و نرم افزاری به یکدیگر آغاز شود.
بعد از کلیک بر روی گزینه hardware wallet، لیست انواع کیف پولهای سخت افزاری سیف پل برای شما نمایش داده میشود. برطبق کیف پول سخت افزاری تهیه شده، گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگر کیف پول x1 را تهیه کرده باشید، باید از طریق بلوتوث، ولت های نرم افزاری و سخت افزاری را به یکدیگر وصل کنید. اما برای اتصال کیف پولهای s1 و s1 pro به ولت نرم افزاری، باید از QR کد استفاده کنید. در اینجا چون کیف پول S1 را برای آموزش مثال زدهایم، بر روی آن کلیک میکنیم.
بعد از انتخاب کیف پول سخت افزاری مورد نظر، نرم افزار مراحل اتصال ولتها را توضیح میدهد. بعد از مطالعه موارد گفته شده، بر روی گزینه next کلیک کنید.
بعد از کلیک بر روی گزینه next، ولت نرم افزاری یک QR کد را نمایش میدهد. در این مرحله باید از طریق کیف پول سخت افزاری، کد QR ولت نرم افزاری را اسکن کنیم. برای این کار به سراغ کیف پول سخت افزاری خود بروید. در بخش settings کیف پول، بر روی گزینه Scan کلیک کنید. با کلیک بر روی این گزینه، دوربین کیف پول برای اسکن QR کد فعال میشود. از طریق ولت سخت افزاری، کد QR کیف پول نرم افزاری را اسکن کنید.
بعد از اسکن QR کد توسط ولت سخت افزاری، یک کد QR دیگر بر روی کیف پول سخت افزاری ظاهر میشود. در این بخش باید برعکس مرحله قبلی عمل کنیم؛ یعنی باید از طریق ولت نرم افزاری، کد QR کیف پول سخت افزاری را اسکن کنیم. در واقع در مجموع باید یکبار کد QR را از طریق کیف پول سخت افزاری و یک بار از طریق ولت نرم افزاری اسکن کنیم. در پایان با اسکن QR کیف پول سخت افزاری، هر دو ولت به یکدیگر متصل میشوند.
لوازم جانبی کیف پول سخت افزاری سیف پل
- کاور چرمی کیف پول (SafePal Leather Case)
کاور چرمی یک محصول طراحی شده برای کیف پولهای سیف پال مدل S1 است. این کاور برای محافظت فیزیکی از والت طراحی شده و ظاهر زیبا و سادهای دارد. سایز این کاور کوچک است و به سادگی در جیب قرار میگیرد. - محافظ کلمات کلیدی (SafePal Cypher Seed board)
ذخیره کلمات بازیابی و محافظت از آن، یکی از چالشهاییست که سرمایه گذاران دنیای کریپتوکارنسی با آن دسته و پنجه نرم میکنند. اگر عبارات بازیابی نوشته شده آسیب ببینند و به هر نحوی تغییر پیدا کنند، کل دارایی کاربران با خطر جدی مواجه میشود. تیم safepal برای حل این مشکل، محافظ کلمات کلیدی را طراحی کرده است. این محافظ درواقع یک تخته فلزی از جنس استیل ضد زنگ است که کاربران میتوانند کلمات کلیدی خود را در آن قرار دهند.
این محصول از دو صفحه استیل تشکیل شده است؛ صفحه اول همانند یک پازل خالی است که افراد باید کلمات کلیدی را در آن قرار دهند. صفحه دوم شامل 288 حرف است که در قطعههای فلزی کوچک قرار گرفته است. کاربران برحسب کلمه کلیدی خود به کمک قطعههای فلزی، کلمات کلیدی را در صفحه فلزی ایجاد کنند. این محافظ به گونهای طراحی شده که کاربران بتوانند کلمات بازیابی 12، 18 یا 24 تایی را در آن بسازند.
آیا کیف پول سیف پل برای ایرانیان تحریم است؟
یکی از قابلیتهای کیف پول سیف پل، امکان اتصال به صرافی بایننس است. کاربران در سالهای گذشته میتوانستند با ورود به این کیف پول، به صورت مستقیم وارد صرافی بایننس شوند و بدون احراز هویت، از ابزارهای معاملاتی آن استفاده کنند. این ویژگی باعث شده بود تا بسیاری از کاربران به کمک ولت safepal تحریمهای موجود را دور بزنند و از خدمات این صرافی استفاده کنند.
اما در اردیبهشت 1401 اکوسیستم بایننس اعلام کرد از این به بعد کاربرانی که از طریق کیف پول safepal به بایننس وصل میشوند، باید احراز هویت شوند تا بتوانند از خدمات این صرافی استفاده کنند. همین موضوع باعث شد تا اتصال به بایننس از طریق safepal برای کاربران ایرانی محدود شود. دقت کنید که تنها این موضوع برای کاربران ایرانی محدود شد و آنها میتوانند به راحتی بدون احراز هویت از سایر امکانات این کیف پول استفاده کنند.
سخن پایانی
«کیف پول سیف پل چیست؟» safepal، یکی از محبوبترین ولتهای حال حاضر در بازار کریپتوکارنسی است که در سال 2018 به کمک اکوسیستم بایننس ساخته شد. همچنین در سالهای بعد محصولات خود را در انواع ولتهای سخت افزاری و نرم افزاری به کاربران ارائه داد. کیف پول نرم افزاری safapal غیرحضانتی (Non custodial) است. به این معنا که هیچگونه اطلاعاتی از کاربران در پلتفرم آن ذخیره نمیشود و کاربران مسئولیت محافظت و نگهداری کلیدهای خصوصی خود را بر عهده دارند.
علاوه بر این، در معماری کیف پول های سخت افزاری safepal، تراشههای امنیتی قدرتمندی به کار گرفته شده است. همین ویژگی باعث میشود تا safepal در هر دو نوع سخت افزاری و نرم افزاری امنیت بالایی برای کاربران خود فراهم نماید. قیمت مناسب، پشتیبانی از برنامههای غیر متمرکز و تیم پشتیبانی 24 ساعته از دیگر ویژگیهاییست که کاربران را به این والت جذب میکند. در این مقاله تلاش کردیم تا کیف پول safepal را به طور کامل بررسی کنیم و کار با ولتهای سخت افزاری و نرم افزاری سیف پال را به زبان ساده آموزش دهیم.
سوالات متداول
سیف پل بهتر است یا تراست ولت؟
تراست ولت و سیف پال هر دو جزو کیف پول های ایمن و محبوب بازار به حساب میآیند. تراست ولت بیش از 25 میلیون کاربر دارد و از 65 نوع بلاک چین پشتیبانی میکند. در مقابل سیف پال حدود 5 میلیون کاربر دارد و از 54 بلاکچین پشتیبانی میکند. کاربران در تراست ولت تنها از طریق ایمیل میتوانند با تیم پشتیبانی ارتباط بگیرند، اما در سیف پال تیم پشتیبانی به صورت 24 ساعته و آنلاین در کنار کاربر هستند. تراست ولت به کیف پول های سخت افزاری لجر و ترزور متصل میشود؛ اما سیف پال تنها به کیف پول سخت افزاری خود میتواند متصل شود.
در صورت فراموشی عبارات بازیابی، چگونه وارد کیف پول سیف پل شویم؟
اگر عبارت 12 یا 24 کلمهای کیف پول خود را فراموش کنید، با هیچ راهی نمیتوانید وارد حساب خود شوید. عبارات بازیابی تنها راه اتصال کاربران به حسابهای کاربری هستند. بدون آنها شخص نمیتواند به اطلاعات و داراییهای خود دسترسی داشته باشد. در زمان ثبت نام در کیف پول سیف پال، عبارات بازیابی را به ترتیب و با دقت یادداشت کنید و در جایی مطمئن نگهداری نمایید.
آیا سیف پل امن است؟
بله. سیف پال با استفاده از الگوریتمهای رمزنگاری شده و ساختار غیرحضانتی، امنیت بالایی در کیف پول های نرم افزاری خود ایجاد کرده است. همچنین safepal به کمک تراشههای امنیتی SE Chip در ولت های سخت افزاری، امکان ذخیره آفلاین کلیدهای خصوصی را برای کاربران فراهم کرده است. در نتیجه کیف پول های سخت افزاری نیز امنیت بسیار بالایی دارند.
از بین کیف پول های سخت افزاری سیف پل S1 و X1، کدام بهتر است؟
هر دو کیف پول دارای تراشه امنیتی CC EAL5+ هستند و فضایی ایمن برای کاربران ایجاد میکنند. مدل X1 از 12 دکمه تشکیل شده و به وسیله بلوتوث به والت نرم افزاری متصل میشود. اما مدل S1 از طریق دکمههای هدایت شونده کار میکند. ولت S1 صفحه نمایش بزرگتری نسبت به X1 دارد و به وسیله QR کد به ولت نرم افزاری safepal متصل میشود.
قیمت X1 بالاتر از S1 است، اما ظرفیت باتری والت S1 بیشتر از X1 است. انتخاب هر کدام از این کیف پولها بسته به سلیقه کاربر و میزان سرمایه آن، متفاوت است؛ اما در مجموع میتوان گفت که هر دوی این والتها امنیت بالایی دارند.
آیا میتوان چند حساب کاربری در کیف پول سیف پل ایجاد کرد؟
بله. کاربران میتوانند تنها در والت سخت افزاری یا نرم افزاری، چندین حساب ایجاد کنند و داراییهای خود را در آن کنترل کنند. برای انجام این کار کافیست در صفحه اصلی ولت خود، گزینه add a wallet را کلیک کنید و بعد از دریافت کلمات بازیابی جدید، وارد حساب کاربری جدید شوید.