جدیدترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو، ابزارهای پیشرفته‌ای هستند که امکان تحلیل تکنیکال را برای تریدرها فراهم می‌کنند. از جمله این شاخص‌ها، اندیکاتور مومنتوم، اسیلاتورهای تطبیقی ​​و نشانگرهای breakout می‌باشند.

تحلیلگران اغلب از تلفیق دو اندیکاتور RSI و اندیکاتور مکدی با همدیگر، برای ارائه تصویر کامل‌تری از یک بازار معاملاتی استفاده می‌کنند. تمامی این شاخص‌ها به معامله‌گران کمک می‌کنند تا تغییرات روند، فرصت‌های شکست و نقاط ورودی و خروجی بهینه را شناسایی نمایند. آنها قابل تنظیم و مناسب برای استراتژی های معاملاتی مختلف هستند و بنابراین امکان تصمیم گیری‌های بهینه را در بازارها افزایش می‌دهند.

جدیدترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو در سال 2025 کدامند؟

پنج تا از جدیدترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو (TradingView) که برای سال 2025 معرفی شده‌اند، عبارتند از:

  • شاخص Strategy Builder که دارای نرخ برد 91% است و از طریق ChartPrime در دسترس می‌باشد.
  • شاخص R Trend Exhaustion در شناسایی بالا و پایین بازار بسیار موثر بوده و این ویژگی آن را برای معاملات خلاف روند ارزشمند می‌سازد.
  • شاخص Lorentzian Classification یک شاخص فنی پیشرفته است که گزینه‌های سفارشی‌سازی بسیار زیادی از جمله شناسایی نقاط ورود و خروج را برای معامله‌گران حرفه‌ای فراهم می‌کند.
  • شاخص Hull Suite ابزاری عالی برای شناسایی و تحلیل روند می‌باشد که مانند اهرم ورود به معامله به‌کار می‌رود.
  • شاخص CM_Williams_Vix_Fix برای سهام در بازه‌های زمانی بالاتر مفید است و به ارزیابی نوسانات کمک می‌کند.

این اندیکاتورها برای تقویت استراتژی‌های معاملاتی تریدرها طراحی شده‌اند و دید و بینش‌ معامله‌گران را در مورد روندهای بازار، روندهای معکوس و نوسانات بالا می‌برند. لازم است تریدرها ابتدا این ابزارها را به‌طور کامل آزمایش کنند. سپس با بررسی همه جانبه، آنها را در برنامه معاملاتی خود ادغام نمایند به‌طوری‌که با اهداف خاص و تحمل ریسک آنها هماهنگ باشند.

جدیدترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو برای ترید روزانه

جدیدترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو برای ترید روزانه کدامند؟

در اینجا برای معامله‌گران روزانه که به‌دنبال جدیدترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو در معاملات روزانه هستند، چند شاخص که مورد توجه تریدرها قرار گرفته، آمده است:

  • انحراف SAR ورژن پیشرفته از شاخص سنتی پارابولیک سار (Parabolic SAR) است که سطوح انحراف و نشانگرهای تغییر روند را در خود جای داده‌است. از طریق این شاخص، تریدرها می‌توانند درک عمیق‌تری نسبت به حرکت‌های قیمت را دریافت کنند.
  • سیگنال شکست محدوده (Range Breakout)، شاخصی است که با آنالیز فشرده‌سازی نوسانات و عدم تعادل حجم، شرایط بازار مبتنی بر محدوده نقاط شکست را شناسایی می‌نماید. از این طریق به معامله‌گران در تشخیص انتقال از محدوده به فازهای روند کمک می‌کند.
  • روند یاب تطبیقی، شاخصی است ​​که برای تشخیص روندهای پویا طراحی شده‌است. شاخص Adaptive Trend Finder تنظیمات خود را بر اساس شرایط بازار در زمان واقعی (Real-time) تنظیم کرده و به تریدرها امکان شناسایی روند قابل اعتماد را ارائه می‌دهد.

بهترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو کدامند؟

جدیدترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو در بالا معرفی شدند، در اینجا تعدادی از بهترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو که توسط تریدرها برای استراتژی‌های مختلف مانند پیگیری روند، مومنتوم و تجزیه و تحلیل حجم استفاده می‌شوند، آورده شده است:

  • اندیکاتور RSI که به شاخص قدرت نسبی معروف است و شرایط بیش از حد خرید یا فروش بیش از حد را شناسایی می‌کند. این شاخص برای مشاهده معکوس‌ها یا ادامه روند مفید است.
  • بولینگر باندز (Bollinger Bands) نوسانات را اندازه گیری کرده و قیمت‌های ماکزیمم را شناسایی می‌کند. این شاخص برای استراتژی‌های شکست (breakout) یا معاملات برگشتی مفید است.

شاخص مووینگ اوریج یا میانگین متحرک (EMA/SMA) در قیاس با دیگر شاخص‌ها، به تغییرات قیمت سریع‌تر واکنش نشان می‌دهد. این شاخص به شناسایی سطح حمایت و مقاومت، جهت روند و متقاطع (crossovers) کمک می‌کند.

  • شاخص اندیکاتور مکدی (MACD) واگرایی میانگین متحرک همگرایی است که مووینگ اوریج و مومنتوم را با هم ترکیب می‌کند. این شاخص برای تشخیص تغییر روند و واگرایی بسیار کاربردی است.
  • اسیلاتور تصادفی یا Stochastic Oscillator یک شاخص حرکت است که قیمت بسته یک دارایی را با محدوده قیمت آن در یک دوره خاص، معمولا در 14 دوره، مقایسه می‌کند. اسیلاتور استوکاستیک به معامله‌گران کمک می‌کند تا شرایط خرید بیش از حد، فروش بیش از حد و احتمال معکوس روند را شناسایی کنند.
    نوسانگر استوکاستیک برای تشخیص روند و نقاط ورود و خروج، به‌ویژه در بازارهای جانبی یا در یک محدوده، عالی است. البته بهتر است از سایر شاخص‌ها مانند میانگین‌های متحرک یا اندیکاتور خط روند برای تایید استفاده شود.
بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال کدامند؟

بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال کدامند؟

در ادامه شناخت جدیدترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو، اندیکاتورهای زیر بررسی می‌شوند:

  • اندیکاتور مومنتوم یکی از ابزار تحلیل تکنیکال است که جهت اندازه گیری نرخ تغییر قیمت و شناسایی فرصت‌های معاملاتی بر اساس قدرت روند به‌کار می‌رود. شاخص Momentum به تریدرها و سرمایه‌گذاران کمک می‌کند تا در یک دوره خاص قیمت فعلی را با قیمت قبلی مقایسه کرده و نقاط قوت یا ضعف روند قیمت را شناسایی کنند. این اندیکاتور به‌صورت نمودار خطی نمایش داده می‌شود که در بالا و پایینِ یک خط صفر، نوسان دارد.
    اندیکاتور بالای صفر، نشان دهنده روند صعودی قیمت‌ها می‌باشد. وقتی اندیکاتور زیر صفر است، نشان می‌دهد که قیمت‌ها روند نزولی دارند. متقاطع بالای خط صفر ممکن است علامت فرصت خرید باشد، در حالیکه متقاطع زیر خط صفر ممکن است نشانه فرصت فروش باشد.
  • در تحلیل تکنیکال از اندیکاتور خط روند، برای نمایش جهت و قدرت روند قیمت در نمودار استفاده می‌گردد. شاخص Trendlines به‌صورت یک خط مستقیم بر روی نمودار قیمت ترسیم می‌شود که نقاط قیمتی ماکزیمم یا نقاط قیمتی مینیمم را به هم متصل می‌کند. معامله‌گران به کمک آن می‌توانند سطوح حمایت و مقاومت، روندها و نقاط شکست یا برگشت احتمالی را شناسایی کنند.
    هر چه قیمت بدون شکستن خط روند، بیشتر به آن برخورد کند، خط روند قوی‌تر و معتبرتر در نظر گرفته می‌شود. شکست در بالای خط روند نزولی یا زیر خط روند صعودی، ممکن است نشانه بازگشت یا ادامه روند باشد. تریدرها اغلب در یک روند صعودی از خطوط روند برای شناسایی فرصت‌های خرید نزدیک به سطح حمایت استفاده می‌کنند. همچنین در یک روند نزولی از آن برای فروش کمک می‌گیرند.
  • اندیکاتور ATR یا نشانگر میانگین محدوده واقعی، یک شاخص نوسان است که میزان حرکت یک دارایی را به‌طور متوسط ​​در یک دوره تعیین شده، معمولا در 14 دوره، اندازه گیری می‌کند. این شاخص نشان‌دهنده جهت روند نیست و تنها درجه نوسان قیمت را نشان می‌دهد.
    نوسانگر  ATR به معامله‌گران کمک می‌کند تا ریسک معاملات خود را مدیریت کرده و محدوده حرکت قیمت را پیش‌بینی نمایند. بهتر است برای کار با این شاخص، آن را با اندیکاتور خط روند ترکیب کنید تا بتواند ورودی‌ها و خروجی‌ها در بازارهای نوسان‌دار یا آرام را اصلاح کند.
  • اندیکاتور OBV ابزاریست که از جریان حجم برای پیش بینی تغییرات روند قیمت استفاده می‌کند. اندیکاتور (On-Balance Volume) برای تایید روندها یا شناسایی معکوس‌های بالقوه به‌کار می‌رود. افزایش OBV نشان می‌دهد که خریداران فعال هستند و روند صعودی را تایید می‌کنند. سقوط OBV نیز نشانگر تسلط فروشندگان است و روند نزولی را تایید می‌نماید.
    اگر قیمت در حال افزایش باشد اما OBV در حال نزول، نشان دهنده یک روند معکوس نزولی است. اگر قیمت در حال کاهش اما OBV در حال افزایش باشد، احتمال روند معکوس صعودی وجود دارد. OBV نشان می‌دهد که چگونه حجم از حرکت‌های قیمت پشتیبانی می‌کند یا با آن در تضاد است. همچنین به معامله‌گران کمک می‌کند تا قدرت پشت روندها و یا معکوس‌ها را شناسایی کنند.
نحوه کار نوسانگرها چگونه است؟

نحوه کار نوسانگرها چگونه است؟

اسیلاتور یا نوسانگر، یک ابزار تحلیل تکنیکال است که برای شناسایی شرایط خرید بیش از حد یا فروش بیش از حد در یک بازار استفاده می‌شود. نوسانگرها همچنین معکوس شدن یا ادامه روند را نشان می‌دهند. نمونه‌ای از اسیلاتورها، اندیکاتور مکدی است که به‌صورت یک نمودار خطی نمایش داده می‌شود و در یک محدوده تعریف شده مثلا 0 تا 100 حرکت می‌کند.

این اندیکاتور در بالا و پایین یک خط مرکزی (خط صفر) در نوسان است و تشخیص شرایط شدید (خرید یا فروش بیش از حد) را آسان‌تر می‌نماید. خط متقاطع بالای خط مرکزی، حرکت صعودی و خط متقاطع زیر، حرکت نزولی را نشان می‌دهد. وقتی نوسانگر به انتهای بالای محدوده خود می‌رسد خرید بیش از حد انجام شده‌است. مثلا بالای 70 در اندیکاتور RSI، نشان می‌دهد که به دلیل عقب نشینی یا معکوس شدن، ممکن است دارایی بیش از حد معمول، ارزش گذاری شده باشد.

هنگامی که نوسانگر به انتهای پایین محدوده خود می‌رسد، فروش بیش از حد انجام گرفته‌است. مثلا زیر 30 در اندیکاتور RSI، نشان‌دهنده آن است که به دلیل جهش یا برگشت، ممکن است دارایی کمتر از حد معمول، ارزش گذاری شده باشد. نوسانگرها به معامله‌گران کمک می‌کنند تا زمانی‌که بازار در حالت افراطی قرار دارد، برگشت های احتمالی را پیش بینی کنند.
نوسانگرها می‌توانند قدرت یک روند یا سیگنال تضعیف حرکت را تایید کنند. به‌طور خلاصه، نوسانگرها ابزارهای ارزشمندی برای ارزیابی شرایط بازار، شناسایی معکوس‌ها و تایید روندها هستند. البته برای دقت بهتر، باید از آنها همراه با سایر شاخص‌ها و روش‌های تجزیه و تحلیل استفاده نمود.

ابر ایچیموکو

نحوه کار یکی از جدیدترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو، ابر ایچیموکو چگونه است؟

ابر ایچیموکو یا (Ichimoku Cloud) نشانگر معاملاتی جامع است که همه شرایط از قبیل جهت روند، سطح حمایت و مقاومت، حرکت و سیگنال‌های خرید و فروش احتمالی را در یک نمودار نشان می‌دهد. این شاخص از پنج جزء کلیدی تشکیل شده که یک ابر (Kumo) ایجاد می‌کند. معامله‌گران به کمک آن می‌توانند شرایط بازار را در یک نگاه تجسم کنند. Ichimoku Cloud نمای کاملی از پویایی بازار را ارائه می‌دهد که برای پیگیری روند و شناسایی نقاط معکوس مفید است.

وقتی خط تبدیل از خط مبنا عبور می‌کند، سیگنالی برای خرید است. از طرف دیگر، زمانی که خط مبنا از خط تبدیل عبور می‌نماید، سیگنال فروش را نشان می‌دهد. هنگامی که در موقعیتی قرار گرفتید، می‌توانید از یکی از چندین خط ایچیموکو برای تعیین حد ضرر خود و گرفتن سطح سود استفاده کنید. این شاخص بهترین عملکرد را در تایم فریم‌های بالاتر دارد و به‌ویژه در معاملات فارکس و بازار کریپتوکارنسی بسیار پرطرفدار است.

سخن پایانی

در این مقاله با جدیدترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو آشنا شدید. TradingView یک پلتفرم پرکاربرد است که انواع شاخص‌ها و استراتژی‌هایی که در جامعه تریدرها ایجاد شده را برای کمک به معامله‌گران ارائه می‌دهد. این ابزارها، سیگنال‌هایی را بر اساس تحلیل تکنیکال تولید می‌نمایند که در تصمیم گیری آگاهانه به کاربران کمک می‌کنند تا فرصت‌های معاملاتی با پتانسیل سودده را شناسایی نمایند.
برخی شاخص‌های قابل توجه که در حال حاضر استفاده می‌شوند شامل مومنتوم پیشرفته متشکل از چندین میانگین متحرک نمایی، شاخص فشار بازار برای اندازه گیری حرکت صعودی و نزولی، و نوسانگر تشدید تطبیقی برای تشخیص واگرایی و هشدارهای تغییر روند، می‌باشند. معامله‌گران می‌توانند برای بهبود بخشی از تحلیل‌های خود این اندیکاتورها را در نمودارهای TradingView خود مورد استفاده قرار دهند.
در این‌صورت معامله‌گران قادرند با تفسیر سیگنال‌های تولید شده مانند تغییر حرکت، تایید روند یا هشدارهای شکست، تصمیمات آگاهانه‌تری در مورد نقاط ورود و خروج، مدیریت ریسک و استراتژی‌های معاملاتی خود داشته باشند. ترکیب این ابزارها با دیگر انواع تحلیل بازار و منطق شخصی برای ایجاد استراتژی‌های جامع، ضروری می‌باشد.

سوالات متداول